on-line мастърклас

Как да печелим

Бизнес клиенти

Контактувайте професионално с повече потенциални бизнес клиенти и ги превръщайте в реални купувачи на вашите стоки или услуги

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ МАСТЪРКЛАС?

СОБСТВЕНИЦИ НА БИЗНЕСИ

Всеки бизнес собственик трябва да вижда с лекота голямата картина. Този мастърклас е специално разработен, за да фокусира бизнес притежателя към слабостите и плюсовете на организацията, която ръководи. Да подреди най-важните елементи за успешен продажбен процес и да вдигне оборота чрез стратегически продажби. 

ТЪРГОВСКИ СЛУЖИТЕЛИ

Този мастърклас обръща специално внимание на търговското и маркетинговото представяне, с което да изпъквате пред конкурентите и да продавате повече. Той усъвършенства уменията на търговския екип. Така продажбите започват прогресивно да се увеличават без излишни промоции и отстъпки от цената.

МАРКЕТИНГ СПЕЦИАЛИСТИ

Разработването на дигитална и физическа реклама неизменно води до продажби. Ниска цена на маркетинга се постига само с верните послания към верните клиенти. Този мастърклас се фокусира върху формиране на идеалните аудитории от потенциални клиенти, които носят незабавен резултат върху продажбите с минимални средства за реклама.

ВИСШ ТЪРГОВСКИ МЕНИДЖМЪНТ

Изкуството да водиш преговори с трудни клиенти води до по-големи продажби. Най-ефективните клиенти винаги са трудни, защото знаят цената си. Този мастърклас ще ви запознае с всички важни стратегии за водене на преговори с трудни преговарящи. Ще овладеете техниките за стратегическо надмощие, което носи пари.

ЗАЩО НЯМАТЕ ДОСТАТЪЧНО РАБОТА?

ТОП фирмите се радват на много продажби, защото имат изградени последователни стъпки и отлични практики, които насочват търговците им към конкретни ефективни действия и ги превръщат в машини за пари. Тези стъпки и практики формират процеса на продажба. А той им гарантира време за важните неща, а именно да подобряват своите стоки и услуги, да реновират и да изпъкват пред конкуренцията.

Затова на този мастърклас ще формирате необходимия инструментариум за гарантирана продажба към бизнес или крайни клиенти. Този инструментариум е задължителна част от успешния продажбен процес. Дори само с инструментариума, Вие ще разполагате с всичко необходимо да привличате значими клиенти. 

Ще си разработите индивидуална стратегия за работещо търговско представяне, което превръща голяма част от желаните клиенти в действителни, а останалите се връщат при Вас след съвсем кратко време.

Ще разработите и възпламеняващи послания, които мотивират клиента за покупка, без да се налага да му продавате. Тези послания може да вкарате във вашите рекламни кампании и ще имате гарантиран резултат.

В края на курса ще разполагате с готов план, как непрекъснато да намирате качествени бизнес клиенти.

АВТОР

Димитър Мандов има 17 годишен опит като професионален търговец в редица международни фирми в бързооборотната сфера,  в директните бизнес продажби и във фармацевтичната индустрия. Над 70 клиента се довериха на индивидуални бизнес консултации с него и в рамките на една година постигнаха 80% средно увеличаване на оборота с над 50% ръст в печалбата.
Не съм очаквал, че в лицето на Димитър ще намеря такъв експерт по представяне на бизнеса ми. Само за  една година клубът ни се разрастна неимоверно като вече надхвърлихме 400 деца, намерихме различни спонсори, като сключихме най-големия спонсорски договор в нашите среди! Митко работи много последователно и измисля нещата по най-ефективния за мен начин, за да се движа бързо напред. Като спортист и треньор мога да кажа, че разпознавам в него безспорен талант за работа с хора - истински coach на ниво, който помага в действителност!
Посетих друго обучение на Димитър - Супер Преговори. За мен това беше едно от двете успешни обучения, които съм преживявал досега, а съм бил на ужасно много. Това, което го различава от всички други тренинги, на които съм присъствал, е това, че тренерът е абсолютно подготвен благодарение на предишният си опит във всички сфери на търговията, което е безценно. Усещаш, че разбираш защо някои неща работят. Разбираш стратегиите за водене на преговори и си много по-подготвен за всяка среща. Благодаря лично на Митко за тази възможност!
Когато отворих първия си обект, не подозирах колко трудно ще бъде с клиентите и колко вероятно е да затворя само след няколко месеца. Имах чудесни продукти, за които никой не знаеше и оборотите пълзяха едва едва. С Димитър за 7 месеца представих бизнеса си професионално, подредих стратегиите си, разработих нови предложения и така утроих оборотите. Малко по-смело отворих втори обект и нещата се завъртяха. Съветите на Митко са буквално безценни. Тази инвестиция - да работя с него - е най-добрата ми до сега и се изплати многократно!

Subscription Plans

FREE

Free

1-месечен достъп до обучениятa

ПРО

300.00лв.

Неограничен достъп до обученията

1-месечна онлайн консултация по инструмента

Индивидуална сесия за формиране на конкретна кампания за привличане на нови клиенти

Само месец след започване на работа с Димитър и сключих договор с много голям дистрибутор. Инвестицията в неговите консултации се предплати веднага за цяла година напред с тази сделка.
Димитър ми помогна в срещите ми с веригите. Не бях работил до сега с тях и първо си купих негово он-лайн обучение. Бързо разбрах, че нямам време да осмисля толкова бързо нещата и го помолих за лична консултация. Сключените сделки с негова помощ бяха меко казано вълнуващи - финансово и стратегически.