Онлайн мастърклас

ПРОДАЖБИ ПО БЪРЗАТА ПИСТА

Ако сте собственик на малък бизнес или практикувате свободна професия, нямате излишно време и пари да тествате различни рекламни стратегии за нови клиенти!

Преподаватели

Ако трябва да запълните зала или часове за частни уроци (консултации), с този мастърклас ще изградите нужните мотиватори, които да привличат курсистите.

Магазини

Ако имате физически или онлайн магазин, мастъркласът ще ви помогне да засилите посещаемостта и обращаемостта.

Услуги

Ако сте майстор, стилист или предоставяте някаква друга услуга (включително обществено хранене), мастъркласът ще ви разграничи от всички останали, за да напълните капацитета си.

B2B

Ако вашите продукти или услуги са предназначени за други бизнеси, този мастърклас ще ви подскаже как да имате непрекъснат поток от нови клиенти.

Докарайте БЪРЗО нови клиенти, без скъпи реклами и без безкрайно създаване на "ПОЛЕЗНО" съдържание

Няма смисъл да харчите време и пари за каквато и да е реклама или други средства за привличане на клиенти, ако грешите в комуникацията! Но дали вашите настоящи текстове, аналогии и изображения, които ползвате навсякъде - във вашия сайт, реклами, брошури и каталози, НАИСТИНА РАБОТЯТ?

Повечето бизнеси оставят на някоя маркетингова агенция да се погрижи за всичко. Но така зависят от рекламисти, които не печелят от резултата им, а от размера на техния рекламен бюджет. Затова променете нещата в своя полза и научете най-важното за успешните продажби!

Какво ще научите

Как да представите пред идеалния клиент вашите стоки и услуги според безотказната концепция ХПП и то без да плащате на агенции
Как с минимални средства за реклама да прихващате клиент след клиент без безкрайно да създавате  "полезно" съдържание
Как майсторски да ползвате мотиватори, с които да разпалвате клиентите за покупки, без да се налага реално да им продавате
Как да привличате клиенти с трите основни стратегии за продажбени фунии без да разбирате нищо от уеб дизайн или програмиране
Готови ли сте за нови клиенти?

Е, може би в момента имате достатъчно работа … 
Но дали това, че сега сте заети, ви гарантира постоянни приходи?

Много малки бизнеси продават отлично, но го правят на приливи и отливи! Защото докато обслужват клиентите си, нямат време (а и нужда) да привличат нови. После клиентите за обслужване свършват и отново започват да привличат нови. За жалост в тези моменти няма достатъчно приходи и това малко ги изнервя, което ги кара бързо да заработят с първия който дойде. Така пак натрупват клиенти, част от които обаче не харесват и не им носят достатъчно пари и удовлетворение. Но нямат време да привличат по-подходящи... И така се въртят в безкрайната въртележка „има работа – няма работа“.

НО това не е основният проблем, нали?

Проблемът е, че така тъпчат на едно място и похабяват времето, парите, емоциите и най-вече ТАЛАНТА си! 
А това понякога ги навежда на мисълта да захвърлят всичко …

Ако ви налягат подобни мисли, този мастърклас е решението!

Не отлагайте продажбите, започнете още сега:

Продажби по бързата писта

Free/Lifetime

Мастърклас

"Продажби по бързата писта"

+

работен файл

Ако преминете през този мастърклас и се пробвате с работния файл, но въпреки това се окаже, че не сте доволни и се съмнявате в посланията си, запишете се за индивидуална консултация и ще ги изработим заедно. 

ВНИМАНИЕ

Ако нямате правилни послания, ще губите пари всеки ден!

Дори да работите с големи рекламни агенции нямате никаква гаранция, че ще успеят да вникнат в бизнеса ви и ще съставят най-добрите привличащи текстове и визуализации. Бъдете много критични, защото агенциите нямат бизнес консултанти, които да извлекат полезната информация от главата на предприемача. Там млади рекламисти, без реален опит в продажбите, работят с готови шаблони върху маркетингови клишета и често откриват топлата вода на ваш гръб като тестват за ваша сметка. Можете да платите хиляди за реклама с грешни послания и тя ще бъде твърде скъпа заради слабия си ефект върху вашите приходи. Не хвърляйте парите си на вятъра, а разберете как се изграждат конкурентните предимства чрез концепцията ХПП. 

Има стотици агенции, които могат вместо вас да управляват продажбената ви фуния. Но фунията продава при определени условия, които трябва да познавате, за да бъдете критичен към работата на агенциите. Доста често бизнесът коментира, че са опитали даден вид реклама и тя не работи. Има негативни изказвания за телевизията, за радиото, за Facebook, Google и дори за личните препоръки. Но проблемът е в продажбения процес, а не в канала за реклама. Защото всеки канал достига до достатъчно голяма аудитория, от която грешният подход просто не измъква желаните клиенти.

реклама без продажбен процес = пари на вятъра!


Не се доверявайте сляпо на никого за развитието на вашите собствени продажби. Преминете през този мастърклас и поемете контрол!

Продажби по бързата писта

Free/Lifetime

Мастърклас

"Продажби по бързата писта"

+

работен файл

АВТОР:

Димитър Мандов има над 25 годишен опит като професионален търговец и помага на различни бизнеси да развият продажбите до предела на потенциала си.

Само месец след започване на работа с Димитър и сключих договор с много голям дистрибутор. Инвестицията в неговите консултации се предплати веднага за цяла година напред с тази сделка.
Димитър ми помогна в срещите ми с веригите. Не бях работил до сега с тях и първо си купих негово он-лайн обучение. Бързо разбрах, че нямам време да осмисля толкова бързо нещата и го помолих за лична консултация. Сключените сделки с негова помощ бяха меко казано вълнуващи - финансово и стратегически.
Търговският процес, който Димитър внедрява в бизнеса е много методичен и дава мигновени резултати. За един месец стартирахме неговата автоматична система за търсене на нови клиенти и само за две седмици имахме десетки срещи с желани клиенти. Приложихме неговите модели за презентация и опциониране и достигнахме до сделки, които ни напълниха цялото производство и се наложи да поръчваме нова машина.
Вече пета година работя с Димитър и развивам нашата школа по английски. Първо си направих лична среща, която премина в индивидуално обучение. За мен това беше едно от двете успешни обучения, които съм преживявал досега, а съм бил на ужасно много. Това, което го различава от всички други тренинги, на които съм присъствал, е това, че Митко е абсолютно подготвен благодарение на предишният си  опит във всички сфери на търговията, което е безценно. Усещаш, че разбираш защо някои неща работят. Разбираш стратегиите за продажби, осъзнаваш търговския процес и защо е важен за всеки бизнес. Благодаря лично на Митко за тази възможност!
Не съм очаквал, че в лицето на Димитър ще намеря такъв експерт по представяне на бизнеса ми. Само за  една година клубът ни се разрастна неимоверно като вече надхвърлихме 400 деца, намерихме различни спонсори, като сключихме най-големия спонсорски договор в нашите среди! Митко работи много последователно и измисля нещата по най-ефективния за мен начин, за да се движа бързо напред. Като спортист и треньор мога да кажа, че разпознавам в него безспорен талант за работа с хора - истински coach на ниво, който помага в действителност!