интерактивен бизнес пътеводител

ПРОДАЖБИ ПО БЪРЗАТА ПИСТА

за свободни професии и соло предприемачи

Имаш ли малък бизнес, в който работиш само ти, твоето семейство и може би няколко доверени човека?

ТОЗИ БИЗНЕС ПЪТЕВОДИТЕЛ Е ТОЧНО ЗА ТЕБ!

ТРИTE СТЪПКИ В ПЪТЕВОДИТЕЛЯ

СТЪПКА №1: ПОДГОТОВКА

Когато се готвиш да изпреварваш, подаваш мигач, нали? След това минаваш на по-ниска предавка, за да си подсигуриш достатъчно мощност. В тази стъпка ще се подготвиш да изпревариш останалите без да рискуваш нито за миг ...

СТЪПКА № 2: ИЗПРЕВАРВАНЕ

Мини в другата лента и дай газ за да започнеш изпреварването. Създай своята продажбена фуния и професионален търговски процес, за да дръпнеш рязко напред. Привличането на нови клиенти вече няма да е проблем за твоя бизнес ...

СТЪПКА №3: УСКОРЯВАНЕ

Вече си пред останалите и можеш да ускоряваш без никой да ти пречи. Насочи максимален трафик към своя търговски процес и продавай на пълни обороти. Напълни капацитета си до краен предел и разшири бизнеса си.

Стъпка № 1: ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕ

Тази стъпка е напълно безплатна за теб, защото няма смисъл да продължаваш нататък, ако не си наясно как точно ще привличаш клиенти и ще се представяш пред света. Всичко започва с правилните послания (текстове, аналогии, изображения) които ще ползваш за твоя сайт, реклами, брошури и каталози. Много е важно ТИ да можеш по всяко време да разбираш процеса по създаване на посланията, за да не зависиш от рекламни агенции, които не печелят от резултата ти, а от размера на твоя рекламен бюджет! Затова изгледай още днес интерактивния мастър клас и се подготви професионално за ръст на продажбите си.

Искаш ли да минеш през тази стъпка напълно безплатно?

ВНИМАВАЙ

Ако нямаш правилни послания, ще губиш пари всеки ден!

Дори да работиш с големи рекламни агенции нямаш никаква гаранция, че ще успеят да вникнат в бизнеса ти и ще съставят най-добрите привличащи текстове и визуализации. Бъди много критичен, защото агенциите нямат бизнес консултанти, които да извлекат полезната информация от главата на предприемача. Там млади рекламисти, без реален опит в продажбите, работят с готови шаблони върху маркетингови клишета и често откриват топлата вода на твой гръб като тестват за твоя сметка. Можеш да платиш хиляди за реклама с грешни послания и тя ще бъде твърде скъпа заради слабия си ефект към твоите приходи. Не хвърляй парите си на вятъра, а разбери как се изграждат конкурентните предимства чрез концепцията ХПП. 

Много други вече разбраха

Вече пета година работя с Димитър и развивам нашата школа по английски. Първо си направих лична среща, която премина в индивидуално обучение. За мен това беше едно от двете успешни обучения, които съм преживявал досега, а съм бил на ужасно много. Това, което го различава от всички други тренинги, на които съм присъствал, е това, че Митко е абсолютно подготвен благодарение на предишният си  опит във всички сфери на търговията, което е безценно. Усещаш, че разбираш защо някои неща работят. Разбираш стратегиите за продажби, осъзнаваш търговския процес и защо е важен за всеки бизнес. Благодаря лично на Митко за тази възможност!
Не съм очаквал, че в лицето на Димитър ще намеря такъв експерт по представяне на бизнеса ми. Само за  една година клубът ни се разрастна неимоверно като вече надхвърлихме 400 деца, намерихме различни спонсори, като сключихме най-големия спонсорски договор в нашите среди! Митко работи много последователно и измисля нещата по най-ефективния за мен начин, за да се движа бързо напред. Като спортист и треньор мога да кажа, че разпознавам в него безспорен талант за работа с хора - истински coach на ниво, който помага в действителност!
Търговският процес, който Димитър внедрява в бизнеса е много методичен и дава мигновени резултати. За един месец стартирахме неговата автоматична система за търсене на нови клиенти и само за две седмици имахме десетки срещи с желани клиенти. Приложихме неговите модели за презентация и опциониране и достигнахме до сделки, които ни напълниха цялото производство и се наложи да поръчваме нова машина.

Не отлагай продажбите, регистрирай се за тази безплатна стъпка и поеми контрола още сега:

След като въведеш данните си ще се прехвърлиш директно към мастъркласа. Моля те провери и имейла си, където също ще получиш линк, за да ползваш пътеводителя и по-късно.

АВТОР:

Димитър Мандов има над 20 годишен опит като професионален търговец в редица международни фирми в бързооборотната сфера,  в директните бизнес продажби и във фармацевтичната индустрия. Вече 8 години помага на различни бизнеси да развият продажбите до предела на потенциала си.
Само месец след започване на работа с Димитър и сключих договор с много голям дистрибутор. Инвестицията в неговите консултации се предплати веднага за цяла година напред с тази сделка.
Димитър ми помогна в срещите ми с веригите. Не бях работил до сега с тях и първо си купих негово он-лайн обучение. Бързо разбрах, че нямам време да осмисля толкова бързо нещата и го помолих за лична консултация. Сключените сделки с негова помощ бяха меко казано вълнуващи - финансово и стратегически.