работна среща

Как да печелим

Бизнес клиенти

Напълно безплатно необходимият базов инструментариум за перфектна бизнес продажба. 
подходяща за собственици на бизнес и техните търговци

Какво ще научите?

  • Как да представите най-ефективно вашите стоки и услуги според най-новите и модерни стратегии за продажба. Какво са ХПП и как да ги ползвате?
  • Как да изградите първоначалната комуникация с ваш потенциален бизнес клиент и той да се заинтересова от продуктите ви. Как с минимални средства да рекламирате и да привличате клиент след клиент.
  • Кoи са мотиваторите в продажбите и как да ги ползвате, за да разпалвате клиентите за покупки, вместо да им продавате по стария начин.
  • Накрая ще формирате черно на бяло готова за ползване индивидуална стратегия за достигане до бизнес клиенти, подходяща точно за вашия случай
Всички бланки, работни материали и презентацията ще са налични и он-лайн за всички участници след работната среща.

ВОДЕЩ

Димитър Мандов има 17 годишен опит като професионален търговец в редица международни фирми в бързооборотната сфера,  в директните бизнес продажби и във фармацевтичната индустрия. Над 70 клиента се довериха на индивидуални бизнес консултации с него и в рамките на една година постигнаха 80% средно увеличаване на оборота с над 50% ръст в печалбата.
Не съм очаквал, че в лицето на Димитър ще намеря такъв експерт по представяне на бизнеса ми. Само за  една година клубът ни се разрастна неимоверно като вече надхвърлихме 400 деца, намерихме различни спонсори, като сключихме най-големия спонсорски договор в нашите среди! Митко работи много последователно и измисля нещата по най-ефективния за мен начин, за да се движа бързо напред. Като спортист и треньор мога да кажа, че разпознавам в него безспорен талант за работа с хора - истински coach на ниво, който помага в действителност!
Посетих друго обучение на Димитър - Супер Преговори. За мен това беше едно от двете успешни обучения, които съм преживявал досега, а съм бил на ужасно много. Това, което го различава от всички други тренинги, на които съм присъствал, е това, че тренерът е абсолютно подготвен благодарение на предишният си опит във всички сфери на търговията, което е безценно. Усещаш, че разбираш защо някои неща работят. Разбираш стратегиите за водене на преговори и си много по-подготвен за всяка среща. Благодаря лично на Митко за тази възможност!
Когато отворих първия си обект, не подозирах колко трудно ще бъде с клиентите и колко вероятно е да затворя само след няколко месеца. Имах чудесни продукти, за които никой не знаеше и оборотите пълзяха едва едва. С Димитър за 7 месеца представих бизнеса си професионално, подредих стратегиите си, разработих нови предложения и така утроих оборотите. Малко по-смело отворих втори обект и нещата се завъртяха. Съветите на Митко са буквално безценни. Тази инвестиция - да работя с него - е най-добрата ми до сега и се изплати многократно!

ЗАПИСВАНЕ

Къде ще се проведе?

Адрес: ул. Гурко 62А, ет. 2, София

Упътване:
Сградата е на ъгъла с бул. Васил Левски.
Залата се пада над Старбъкс
(входът е в дясно от заведението към бул. В. Левски)

Паркинг:
Зелена зона в района на Княжевската градина по ул. Гурко
Паркинг пред Национален стадион В. Левски

Билети


Ще получите e-mail с потвърждение и вашия билет за събитието. Моля проверете вашата електронна поща. Ако не получавате потвърждението, проверете вашата СПАМ папка!
Вашите данни са напълно защитени според GDPR – Европейски регламент за защита на личните данни. Данните, които въвеждате ще ни послужат да Ви изпратим вашият билет, както и да се обадим за потвърждение. Данните ви се пазят до датата на събитието, след което се изтриват от системата.

Телефон за допълнителна информация: 0889 22 91 85