БИЗНЕС
(ПРЕ)
ЗАРЕЖДАНЕ
РАЗВИВАЙТЕ ПРОФЕСИОНАЛНО БИЗНЕСА СИ

50 +
СТРАТЕГИИ

Специално за мениджърите по продажби сме подбрали доказани продажбени стратегии, заедно с тактиките за тяхната реализация

ПРОМЯНА НА
ИГРАТА

Ще усвоите практически математически модели за ускоряване на продажбите, които работят независимо - без да променяте нищо в организацията

ЛИЧНИ
КОНСУЛТАЦИИ

Задавайте въпроси и анализирайте заедно с мен своя оборот, за да излезете извън кървавата конкуренция и да създадете нови нива на печалба

КАК РАБОТИ

След като се регистрирате и заплатите съответния план, получавате достъп до цялата база данни със стратегиите и линк към затворената Viber група. Ако последвате линка ще се присъедините към групата и може да коментирате в общия чат. На лични съобщения (за да не "слухти" конкуренцията) може да питате в дълбочина как и доколко може да се внедри стратегията в съответните браншове. 

Ако не желаете да се присъедините към групата и искате да останете напълно анонимни, просто се запознайте с материалите в системата. Тя автоматично ще изпраща мейл, когато се добави нова стратегия, защото продължавам да публикувам стратегии и казуси от своята практика.  

Според плана си, освен стратегиите, на мейла си ще получавате и допълнителни съвети по темата и по-конкретно как стъпка по стъпка да се възползвате от математическите модели за ускоряване и съответните стратегии. Ще получите и достъп до важни видео обучения. Но най-важното е, че ще имате възможност да погледнете бизнеса си отстрани и да потърсите външно мнение чрез лични консултации.

КАКЪВ РЕЗУЛТАТ ДА ОЧАКВАТЕ

Основната идея е чрез сбито поднасяне на информацията да се запознаете с всички практически стратегии за увеличаване на продажбите (уверен съм, че не подозирате за съществуването на много от тях). Ще получите и начините как да ги внедрите безпроблемно в организацията си. Моята цел е да се заредите с идеи за реален план (или идеи за множество планове), по който да работите за ускоряване на продажбите.

Стратегиите са подходящи за мениджъри по продажби, CEO и собственици на бизнес, защото се обсъждат фундаментални стратегии, които изискват високо ниво на мениджърска власт и воля за реализацията им.

ДАЛИ СТРАТЕГИИТЕ РАБОТЯТ

Всяка една стратегия е лично изпитана от мен в работата ми като консултант и е дала изключителни резултати. Резултати в порядъка на ръстове от 100% до над 300% за тримесечие и то за продукти и услуги, които са наложени от години. Почти всички стратегии могат да се видоизменят спрямо бранша и типа на организацията. Не всички стратегии ще са "удобни" за вашата организация, но вярвам на вашия опит да селектирате най-удачните за вашия бизнес. 

Ще се радвам да ползвате опцията за лични въпроси. Тогава ще мога да ви разкажа за други различни от вашия бизнеси, с които имам допир чрез консултациите си и да си откраднете най-ценните идеи. 

РЕГИСТРАЦИЯ

Наблюдател

100.00лв.

50+ казуса или стратегии и съпътстващите материали

Дискусия в затворена група

Перфекционист

1,000.00лв.

50+ казуса и стратегии и съпътстващите материали

Дискусия в затворената група

Тайни VIP съвети и допълнителна професионална информация по темата

Достъп до видео обучения на обща стойност 900 лв:

     "MIDDLE промотиране"

     "Професионални преговори"

     "Работа с дистрибутори"

5 лични консултации по мейл, чат или телефон

Математически ДЕДУКТИВЕН ГЕНЕТИЧНО-КОНСТРУКТИВЕН анализ на продажбите

Изготвяне на индивидуална стратегия за ускоряване на резултатите

консултант

Димитър Мандов
Димитър МандовЕксперт по увеличаване на продажбите

Работил е във ФИКОСОТА СИНТЕЗ като Зонален търговски мениджър за Румъния и създава местната дистрибуторска мрежа с 30 регионални дистрибутора. Работил е като търговски мениджър в Пепси, в Чибо, във Валмарк, като бизнес мениджър на Мис Каприз. Създател е на списание Регал в групата на в. Капитал. От 5 години се занимава единствено с бизнес консултиране и като собственик на консултантската група Зима Консулт помага на българските фирми да създават печеливши модели за стратегически продажби. Опитен търговец от 20 години със стотици преговори в различни сфери на бизнеса.

Води десетки стратегически обучения, а неговите клиенти нерядко постигат удвояване на бизнеса в рамките само на една година.

ТЕ СЪЩО СЕ ДОВЕРИХА :

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image