ИГРА
на
СТРАТЕГИИ
50 +
СТРАТЕГИИ

Специално за мениджърите по продажби сме подбрали доказани продажбени стратегии, заедно с тактиките за тяхната реализация

ПРОМЯНА НА
ИГРАТА

Ще усвоите практически математически модели за ускоряване на продажбите, които работят независимо - без да променяте нищо в организацията

ЛИЧНИ
КОНСУЛТАЦИИ

Задавайте въпроси и анализирайте заедно с мен своя оборот, за да излезете извън кървавата конкуренция и да създадете нови нива на печалба

КАКЪВ РЕЗУЛТАТ ДА ОЧАКВАТЕ

Основната идея е чрез сбито поднасяне на информацията да се запознаете с всички практически стратегии за увеличаване на продажбите (уверен съм, че не подозирате за съществуването на много от тях). Ще получите и начините как да ги внедрите безпроблемно в организацията си. Моята цел е да се заредите с идеи за реален план (или идеи за множество планове), по който да работите за ускоряване на продажбите.

Стратегиите са подходящи за мениджъри по продажби, CEO и собственици на бизнес, защото се обсъждат фундаментални стратегии, които изискват високо ниво на мениджърска власт и воля за реализацията им.

ДАЛИ СТРАТЕГИИТЕ РАБОТЯТ

Всяка една стратегия е лично изпитана от мен в работата ми като консултант и е дала изключителни резултати. Резултати в порядъка на ръстове от 100% до над 300% за тримесечие и то за продукти и услуги, които са наложени от години. Почти всички стратегии могат да се видоизменят спрямо бранша и типа на организацията. Не всички стратегии ще са "удобни" за вашата организация, но вярвам на вашия опит да селектирате най-удачните за вашия бизнес. 

Ще се радвам да ползвате опцията за лични въпроси. Тогава ще мога да ви разкажа за други различни от вашия бизнеси, с които имам допир чрез консултациите си и да си откраднете най-ценните идеи. 

РЕГИСТРАЦИЯ

Наблюдател

100.00лв.

50+ казуса и стратегии и съпътстващите материали

Перфекционист

1,000.00лв.

50+ казуса и стратегии и съпътстващите материали

Достъп до видео обучения на обща стойност 900 лв:

     "MIDDLE промотиране"

     "Професионални преговори"

     "Работа с дистрибутори"

20 лични консултации по мейл, чат или телефон

Математически ДЕДУКТИВЕН ГЕНЕТИЧНО-КОНСТРУКТИВЕН анализ на продажбите

Изготвяне на препоръки за индивидуална стратегия за ускоряване на резултатите

консултант

Димитър Мандов
Димитър МандовЕксперт по увеличаване на продажбите

Работил е във ФИКОСОТА СИНТЕЗ като Зонален търговски мениджър за Румъния и създава местната дистрибуторска мрежа с 30 регионални дистрибутора. Работил е като търговски мениджър в Пепси, в Чибо, във Валмарк, като бизнес мениджър на Мис Каприз. Създател е на списание Регал в групата на в. Капитал. От 5 години се занимава единствено с бизнес консултиране и като собственик на консултантската група Зима Консулт помага на българските фирми да създават печеливши модели за стратегически продажби. Опитен търговец от 20 години със стотици преговори в различни сфери на бизнеса.

Води десетки стратегически обучения, а неговите клиенти нерядко постигат удвояване на бизнеса в рамките само на една година.

ТЕ СЪЩО СЕ ДОВЕРИХА :

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image