Позиция:
𝙱𝚞𝚜𝚒𝚗𝚎𝚜𝚜 𝙳𝚎𝚟𝚎𝚕𝚘𝚙𝚖𝚎𝚗𝚝, Key Account Management & International Sourcing
Адрес
София
България
COM_CONTACT_EMAIL
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Мобилен телефон
+359889985476
Радина Джошкунтуна

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Казвам се Радина Джошкунтуна и съм търговец по призвание. Закупуването, B2B продажбите и работата с клиенти са нещата които обичам и които правя от 15+ години. Опитът ми в закупуване е толкова, колкото и опитът ми в продажби. Това ми помага много по-лесно да разпознавам проблемите на клиентите си и проактивно да търся и давам решения.

От 2 години консултирам бизнеси и им помагам да продават повече. Често търговските екипи в различни компании не успяват да разберат добре клиентите си и това им пречи да продават. Аз им помагам да развият партньорски взаимоотношения и така да продават повече.

Вярвам, че B2B продажбите са невъзможни, ако липсват честни взаимоотношения, взаимно разбиране и търпение. Обичам работата с клиенти, продажбата на стоки и услуги и трудните преговори. Обичам да мисля за бизнеса дългосрочно и да планирам. Обичам цифрите и графиките на бизнес резултати и анализа им. Знам, че работата в екип е ключова за растежа на бизнеса, но това не е просто разпределянето на задачите между различни хора, а общата посока и стремеж към постигане на целите, екипното мислене и подкрепа. Вярвам, че добре структурираната обратна връзка помага за още по-добрите бъдещи резултати и не се притеснявам да я давам и получавам.

Не понасям лъжата, лицемерите и скътавките. Оптимист съм по душа и знам, че положените усилия в правилната посока винаги носят резултат. Споделянето на знания и опит са ключови в развитието на организациите и обществото като цяло. Затова от близо 2 години се занимавам активно с менторство на млади хора и им помагам по пътя към постигане на целите им и това ми носи удовлетворение и вдъхновение за нови успехи.

Тук ще можете да прочетете мои статии на тема бизнес, закупуване, продажби и работа с клиенти. Ще се радвам опитът ми в работата с ключови клиенти в ритейл сектора да е полезен и за вас. Сами ще се убедите колко широко приложими са знанията и уменията, които натрупваме във времето и колко много си приличат клиентите в различните индустрии.