Най-подходящи за търговски представители и техните супервайзори 

 

ИЗКУСТВОТО НА ПРОДАЖБИТЕ

КУПЕТЕ ВИДЕО ОБУЧЕНИЕТО ПО ТЪРГОВСКИ УМЕНИЯ

View more

 ЦЕНА: 99 лв.

Купете обучението

Това онлайн обучение предоставя цялата необходима информация за процеса на продажба. Засегнати са подробно теми за това, как се формира и сключва сделката, как се изгражда доверието у потенциалния клиент, как търговецът успява в работата си. Курсът дава цялата необходима информация за перфектен търговец и е задължителна за всеки предприемач, който иска да разбере продажбите и да управлява ефективно търговския си екип.

 

ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛИТЕ

поръчайте курс по ефективни продажби за върхови резултати

View more

 ЦЕНА: 99 лв.

КУПЕТЕ ОБУЧЕНИЕТО

Овладяването на процеса на продажбите не е достатъчен, за да се подсигури ефективна работа. В този курс са засегнати по-дълбоко теми като управление на времето на търговеца, как да достигаме правилно вече заложените таргети, как да подходим в работата си, как най-ефективно да използваме промоциите и различните инструменти за продажба, как да се позиционираме в екипа и да ползваме опита на другите, как да общуваме максимално ефективно с клиентите си, каква честота на посещения е оптимална и как да я дефинираме. Курсът дава още по-големи детайли в работата на ефективния търговец и му позволява да работи с оптимални резултати. По отношение на мениджмънта, курсът дава дълбоко разбиране на работата на търговеца във всекидневен план и позволява още по-детайлно и адекватно управление на търговския отдел и търговците поотделно. 

 

Най-подходящи за регионални и зонални търговски мениджъри и мениджъри ключови клиенти

ВЪРХОВИ ПРОДАЖБИ ЧРЕЗ ВЕРИГИТЕ

дистанционно обучение за работа с веригите

Модерната търговия е в България вече над 15 години! 
Все по-големите пазарни дялове на веригите ги правят почти задължителен канал за всеки, който иска да продава със значителни темпове.

Видео обучението за работа с веригите

предоставя цялата необходима информация за преговорите и дългосрочната работа с веригите. Засегнати са подробно теми за това, как се листват продуктите, как се преговаря за условия на годишни или първоначални срещи, как се провеждат ефективни промоции, търговска математика за работа с веригите, как се договаря позициониране и как се отстояват интересите пред веригата.

Обучението дава цялата необходима информация за работата на един мениждър ключови клиенти с много истински примери. То е задължително и за всеки предприемач или управител, който иска да разбере продажбите чрез веригите и да управлява ефективно търговския си екип.

 

Успешна дистрибуция
курс на тема как да достигнем до клиентите ефективно

само на живо

Как да изградим успешен дистрибуционен модел и как да работим с външни дистрибутори. Основни принципи на правилната дистрибуция и политика. Правилни търговски условия. Мотивация на дистрибутора и неговите търговци. Подводни камъни на дистрибуцията. Дистрибуция на услуги. Допълнителен модул за дистрибуция на он-лайн стоки и услуги. 

Оптимални продажби за нашия бизнес
курс по успешен търговски мениджмънт

само на живо

Как да подбираме, наемаме и задържаме перфектни търговци. Как да изградим страхотен търговски екип с върхови резултати. Как да таргетираме ЕФЕКТИВНО. Изпитани техники за контрол и проверка. 

 

 

Най-подходящи за собственици, предприемачи и управители

Управление на търговски обекти
курс за оптимални резултати в магазини и аптеки

Удвоете продажбите в търговския обект

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

View more

Оборотите, дори и на обекти с дълга история, могат да се удвоят, а слабият персонал да се превърне в машина за продажби!

 

 

Ефективен маркетинг
курс за оптимални маркетингови инструменти

само на живо

Форми на маркетинга и кой маркетинг работи най-добре в различните канали. Безплатни и евтини начини за рекламиране с максимален ефект. Търговската и ценовата промоция съвместно с маркетинга за оптимален резултат. Търговски маркетинг и проверени похвати за отлични продажби. Обучителен маркетинг и неговата сила. Специален модул за интернет маркетинг и работещи похвати и инструменти.

 

Йерархията в организацията
курс по ефективен мениджмънт

само на живо

Видове йерархии в една бизнес организация и кой вид е най-подходящ според вашия тип на лидерство. Формиране на ефективна и работеща йерархия. Автоматизиране на процесите за максимален резултат и продажби. Лидерство в бизнес организацията и как да грабнем сърцата на служителите си за страхотни резултати. Контрол, целеполагане и мотивация на служителите. Екипи - създаване и ефективна работа. Кризисни екипи. Конкретни начини за водене отделите. Водене на ефективни срещи. Презентиране на идеите и спускането им по йерархичното дърво. Подводни камъни в управлението. Институционален императив - какво е това и как да му противодействаме.