Три типа индивидуални програми за собственици на малки и средни бизнеси

Основната цел е удвояване на продажбите и прогресивен ръст на бизнеса

Вие сте производствена фирма, но продуктите ви са неизвестни, имате няколко големи клиента, работите с няколко вериги и печалбата стига колкото да се издържате. Имате школа за чужди езици, но все още класовете се събират трудно и не са съвсем пълни. Управлявате спортен клуб, но все още не всички треньори са напълнили групите си. Произвеждате козметични продукти, но не достигате до много клиенти, оборотите са слаби и не можете да развивате сериите си, въпреки многото идеи. Пакетирате хранителни добавки, но никой не познава продуктите и само сменяте изтеклите срокове по аптеките. Почистващата Ви фирма има няколко лоялни клиента, но сте далеч от мощта на конкурентите си. Занимавате се с месопроизводство, но веригите извиват ръцете Ви и не печелите, колкото заслужавате. Младата Ви дистрибуторска компания за пакетирани сладки изделия все още не може да излезе на печалба, въпреки, че в базата данни продавате на над 1000 магазина с множество търговски представители. Обектът Ви с Мола, само плаща висок наем, но няма печалба. Ресторантът Ви се пълни само на обяд в работните дни, а служители бягат непрекъснато.

Това са все реални случаи на бизнеси, които за по-малко от година спечелиха много и преминаха на друго ниво. Оборотите и печалбите им пораснаха съществено, защото заедно планирахме правилно и навреме. Изпреварихме конкурентите и изградихме стабилни и дългосрочни продажби. 

Индивидуални програми са дългосрочни и затова си има причина. Не мога да Ви заблуждавам с магически ръст на продажбите. Те са функция на много съвкупни действия и няма вълшебни формули. Нужно е време и целенасочена работа. Добрата новина е, че бързо постигаме отлични обороти, които дават свобода на действие и възможности за дългосрочно развитие.

Разбира се, имам малка тайна! Разработил съм ефективни модели за реклама в най-голямата социална мрежа FACEBOOK, които съвсем евтино успяват да изградят подходяща разпознаваемост на вашия бизнес и да насочат потребителите към реални покупки във физическия свят. В началото не можете да рекламирате в големите телевизии (няма и нужда), но нищо не може да Ви спре да изграждате необходимото доверие в интернет, където са всички.  

В добавка, програмите са проектирани така, че да инвестирате много малко време към всекидневните си задължения, но да се движите напред. Обикновено първите резултати идват само след няколко месеца, а с времето оборотите и клиентите започват да се увеличават все повече и повече. 

Естествено напредъкът по всяка програма зависи от внедряването и ползването на препоръките. Самите програми са разработени да променят някои навици и да изградят други, както и да развият силно уменията за стратегическо мислене и планиране. Променят се различни процеси и се нагласят необходимите инструменти за ефективни продажби. Начинът на работа е лично изпитан и разработван дълги години, като следва моя 5 стъпков модел за постигане на резултати.  Така не променям организацията, а само помагам за реализирането на повече обороти. 

ВНИМАНИЕ: Това не са коучинг програми за лидерство, предприемачество и soft-умения! Това са практически програми за постигане на конкретни цели по отношение на оборотите и се изисква задълбочена и фокусирана работа. 

ВИЖТЕ И САМИТЕ ПРОГРАМИ:

Програма "НАПРЕДЪК" - 1500 лв./месец

Програмата е много подходяща за вече напреднали бизнеси със стабилни продажби над критичния минимум

Тази програма определено дава най-бързи резултати. Често, още на третия или четвъртия месец,  клиентите започват бързо да се увеличават. В повечето случаи в края на годината оборотите са достигнали желаните нива. При тази програма аз работя рамо до рамо с Вас:

 1. Всяка седмица в онлайн системата ще зареждам необходимите материали - видеа, статии, аудио и работни файлове. Чрез тях ще ви запознавам с важни концепции за привличане на клиенти, за тяхното оптимално обслужване, за създаване на пълно потребителско изживяване. Концепции за умело продаване, за управление и мотивиране на търговската сила, за постигане на конкретни резултати при фиксирани срокове. Концепции за търговска презентация, за рекламни послания и акции, за уникално представяне на продукти и услуги. Концепции за изграждане на ефективни търговски стратегии и за подобряване на продуктите. Концепции за валидиране на бизнес идеите и формиране на нови. Концепции за развитие на дистрибуцията и достигане до клиенти в цялата страна и дори в чужбина. 
 2. Всяка седмица ще правим работни срещи на живо или по телефона(чата), на които ще обсъждаме верните стратегии и начините за внедряването им.  Помагам и с мои материали и готови идеи и решения, които са проверени и са проработили за сходни бизнеси.
 3. Ще анализирам за Вас важни показатели, за да ги подобрим. Ще изчистим някои грешки и ще оптимизираме добрите практики.
 4. Непрекъснато държим връзка по телефона или мейла, за да разрешаваме по най-подходящия начин пораждащите се въпроси. Чисто оперативно Ви помагам със съвети за добрите практики, които други мои клиенти успешно са тествали и прилагат.
 5. В рамките на програмата провеждам за Вас facebook рекламни кампании, които разширяват разпознаваемостта на бизнеса и привличат допълнително клиенти. Така давам допълнителни инструменти за влияние на Вашите търговци и те продават повече и по-успешно и лесно.
 6. Обучавам търговския персонал и разширявам уменията им. 

Програмата включва:

 • Всяка седмица необходимите тренинг материали + индивидуални препоръки за растеж
 • Всяка седмица индивидуална консултативна сесия-обучение 
 • Постоянна подкрепа по мейл, телефон, чат

Всичко изброено се случва при пълна конфиденциалност, като никаква информация за Вас и вашия напредък в бизнеса няма да достигне до трети лица. 

 

 

Програма "ПРОГРЕС" -  1000 лв./месец

Програмата е отлична за по-малки бизнеси с продажби, близки до критичния минимум

Тази програма балансира до голяма степен бързината на резултатите и разходите по тази инвестиция. Обикновено след шестия месец се наблюдава устойчиво увеличаване на клиентите и разпознаваемост на бранда. При тази програма:

 1. Ще се запознаете с необходимите концепции, които по модерен и севременен начин да издигат бизнеса Ви към нужните продажби.
 2. През седмица ще формираме необходимите стратегии, които да ви придвижват към устойчив оборот и към разпознаваемост на продукта или услугата ви. 
 3. Ще анализирам важните за продажбите процеси и ще ви помогна да ги подобрите съществено.
 4. Непрекъснато ще комуникираме по телефон или мейл, за да получавате необходимите напътствия за увеличване на продажбите.

Програмата включва:

 • Всяка седмица необходимите тренинг материали + индивидуални препоръки за растеж
 • През седмица индивидуална консултативна сесия-обучение
 • Постоянна подкрепа по телефон, мейл, чат

 

 

Програма "РАСТЕЖ" - 700 лв./месец

Тя е подходяща за собственици на все още малки развиващи се бизнеси 

Тази програма е за хората, които искат да напредват постепенно и сега изграждат продажбите си. Тя изисква повече самостоятелна работа, но пък води до сигурен резултат. По време на програмата:

 1. Ще получите цялата необходимата информация, как да увеличавате фокусирано продажбите си. Макар и по-ниска като цена, в програмата ще имате достъп до всички важни концепции, за да надграждате оборота си.
 2. Всеки месец ще провеждаме на живо или по телефона консултантска сесия, на която да споделите напредъка си и да получите възможно най-много отговори на въпросите си. 

За да се чувствате сигурни, че се движите в правилната посока, непрекъснато може да се свързвате с мен по телефона или мейла за консултации. 

Програмата включва:

 • Всяка седмица необходимите тренинг материали + индивидуални препоръки за растеж
 • Веднъж е месеца индивидуална консултативна сесия-обучение
 • Постоянна подкрепа по телефон, мейл, чат

 

Програма "СТАРТ" - 300 лв./месец

Много подходяща програма за най-малките тип семейни бизнеси с малки продажби и обороти, но с амбиция да се разширяват

По време на програмата:

 1. Ще получите цялата необходимата информация, как да изградите нови продажби. Въпреки, че е с най-ниска цена, в програмата ще се запознаете с всички важни стратегии, за да увеличите оборота си.

За да се чувствате сигурни, че се движите в правилната посока, непрекъснато може да се свързвате с мен по телефона или мейла за консултации. 

Програмата включва:

 • През седмица необходимите тренинг материали + индивидуални препоръки за растеж
 • Постоянна подкрепа по телефон, мейл, чат

 


 Ако прецените, че би било полезно да поработите с консултант по  продажбите, може само да спечелите, ако се свържете с мен за безплатен опознавателен разговор по телефона или на живо!

Чрез него ще изясним:
- кои са явните причините, които Ви пречат да продавате повече и начините да ги преодолеете
- къде има дупки в стратегията Ви за продажби и как да ги запушите
- кои са скритите предизвикателства, които саботират ръста на бизнеса Ви и как да им противодействате
- какви точно стъпки да предприемете, за да се насочите към увеличаване на продажбите в краткосрочен и дългосрочен план
- как конкретно мога да Ви помогна с продажбите

Позвънете ми на телефон 0889 22 91 85, или попълнете формуляра по-долу, за да се свържа с Вас в рамките на 24 часа:

 

Ние не предоставяме вашите данни на трети лица и не изпращаме спам!

 

 

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ ОТ БЛОГА

БЕЗПЛАТНИ РЕСУРСИ

Безплатни ресурси

От блога