Подкаст предаване за това как да печелим без да продаваме с "Възпламеняване". Запишете се, за да не изпуснете предаване или ни последвайте във FACEBOOK. Можете да се запишете на моя канал в YOUTUBE или LinkedIn

Проверени съвети за увеличаване на продажбите

Square book mockup 02

negotiations

ТОП ПРЕГОВОРИ С ВЕРИГИТЕ
БЪРЗ СПРАВОЧНИК ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕГОВОРИ 

Mоля попълнете полетата, за да Ви изпратим справочника:

Ние не предоставяме вашите данни на трети лица и не изпращаме спам!

 

busFull

Горчивата статистика е такава: 9 от 10 бизнеса се провалят до първата година от създаването си. Добрата новина е, че можете да се предпазите. Дори вашия бизнес да е тръгнал по наклонената плоскост на фалита, вероятно все още може да направите всичко необходимо да се измъкнете.

Всички бизнеси стартират с идея и много ентусиазъм. Фирмата се регистрира в съответната юридическа форма, най-добре в ООД или ЕООД.  После се регистрират сметки в банките, намира се счетоводител, наема се офис, наемат се и вероятно един или двама служители, купуват се средствата за стоката или услугата, регистрират се програми, касови апарати и много други според спецификата на идеята. За да се мине през този процес очевидно съответния предприемач има доста голямо желание и хъс.

Веднага след започването на работата следват и първите разочарования. Клиентите не са много, а разходите са постоянни и често големи. Непрекъснато трябва да се помага на бизнеса, защото той не се самоиздържа. Наливат се пари, които сякаш потъват за сметки, заплати и данъци. Тук голяма част от предприемачите вероятно ще поклатят съпричастно глава.

Научете как да избегнете грешките с този безплатен самоучител:

 

1

КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ И НАЕМЕМ ТОП ТЪРГОВЕЦ

Кратък наръчник за бизнес собственици и кандидати за работа

 

Мой клиент ме провокира да напиша този наръчник. Предстоеше му да си намери няколко търговеца, но нямаше идея от къде да започне и какви хора да търси. Тогава си дадох сметка, че макар намирането на търговец да е толкова важна задача, малко хора имат особени практически умения, да разпознаят перфектния търговец.