Търговските представители са ядрото на всяка търговска фирма. Независимо дали продават бързо-оборотни стоки, имоти, застраховки или скъпи машини, те трябва да спазват стъпките на топ продавача:

 1. Дефиниране и търсене на нови клиенти
  Всеки търговски представител продава на верните клиенти, за да реализира максимален брой сделки. Топ продавачът има много сделки, защото общува с най-добрите клиенти. Всички известни начини за дефиниране на топ клиента са на разположение на търговските представители в тази тема.
 2. Изясняване на нуждите и желанията на клиентите
  Само по този начин топ продавачите могат да продават на база стойност и ползи, а не на база цена.
 3. Изграждане на доверие
  Позиционирането като експерт в очите на клиента и изграждане на качествен рапорт са начините за изграждане на доверие с потенциалния клиент и в крайна сметка постигане на сделка.
 4. Перфектната презентация
  Как да изградим най-добрата търговска презентация, която в действителност продава? В тази тема ще се спрем подробно върху всички детайли на успешната презентация, както и върху умението да се слуша клиента. Ще разберем кои са техниките за презентиране, какви тактики да подберем и как да запечатаме информацията в съзнанието на клиента.
 5. Преодоляване на възраженията
  В темата подробно ще опиша механизма, по който най-правилно и адекватно да се преодолеят различните възражения. В няколко конкретни стъпки ще видите, че преодоляването на възраженията е лесна работа, ако знаете какво да правите. В темата ще засегнем и въпроса, защо всъщност хората възразяват. Тук лесно ще научите и как да разпознавате кога ви лъжат. 
 6. Затваряне на продажбата
  Тук ще разберете, защо толкова търговци не успяват да станат успешни и да продават по много. Подробно ще изясним процеса по затварянето на продажбата.
 7. Системи за лоялност
  Популярни и иновативни начини за спечелване на истински фенове, които дългосрочно и редовно да купуват от нас
 8. Обслужване на рекламации
  Всички полезни тактики с който рекламациите се превръщат в нови продажби, а клиентите в лоялни фенове.
 9. Постигане на целите
  Всеки продавач има месечни цели, които го мотивират да изпълнява по-добре ангажиментите си и увеличават възнаграждението му. В тази тема ще се спрем подробно върху управлението на времето и стратегическо планиране на действията, така че да си изпълним целите в рамките на месеца.
 10. Магията на мърчандайзинга
  Как да позиционираме продуктите си, за да продаваме повече и да развиваме нашите брандове. Техники и тактики за оптимално позициониране.

Програмата включва всяка седмица необходимите видеа и препоръки за конкретни действия. Всеки месец провеждаме индивидуална консултация за отчитане на напредъка и изясняване на някои концепции. През цялото време участникът може да задава въпроси към нас по чата или мейла. 

Можете да ми се обадите на тел: 0889 22 91 85 - Димитър Мандов или да попълните формуляра, за да се свържа с вас до 24 часа:

Ние не предоставяме вашите данни на трети лица и не изпращаме спам!