Мултифункционален

ТЪРГОВСКИ УЕБСАЙТ

със системата наProspectika® Web AI

За целите на продажбите всяка компания се нуждае от професионален сайт, който да представи компанията и продуктите по най-добрия начин пред съответните търговски партньори. Повечето фирми имат потребителски насочени сайтове, но нямат търговка B2B информация на тях. Сайтовете са статични и представляват една уеб базирана визитна картичка без никаква функционалност за търсене на реални клиенти и сделки. 
 
Всъщност сайтът на една компания (за разлика от сайтът на бранда) трябва да отговаря на въпросите:

 • Защо даден вносител, дистрибутор или търговски партньор може да се довери на вашата компания и да отдели време изобщо на прегледа възможността да работи с вас? Всички търговци трябва да са наясно, че в днешния претрупан с информация свят почти няма време да се преглеждат стари, разхвърляни и неудобни фирмени презентации, качени на бавно отварящи се сайтове. 

 • Защо даден вносител, дистрибутор или търговски партньор да се заеме да работи със съответните продукти, или да ползва съответните услуги? Каква е конкретната маркетингова концепция зад бранда, как тази маркетингова концепция трябва да се комуникира на съответния пазар, кои са конкурентните предимства на продукта с които се отличава от останалите марки? Или пък как вашите услуги ще са му от полза за развитието на неговия собствен бизнес? Потенциалният партньор няма време да разкодира маркетинговата концепция сред потребителските послания и затова тя трябва да бъде ясно обяснена с методите на B2B комуникацията.

 • Ще бъде ли лесно на потенциалния партньор да започне да прави обороти от вашите продукти? Кои са основните канали за продажба? Кои са основните търговски послания?  Ще могат ли неговите търговци лесно да постигнат сделки? Ще внедри ли лесно услугите ви? Ще може ли да работи с вашата суровина? Въобще текстовете и посланията трябва да бъдат лесни за четене и разбиране от B2B търговеца, който получава стотици писма на седмица и трябва бързо да селектира полезната информация. 


Каква функционалност трябва да има един професионален търговски сайт 

 • Сайтът трябва да има вградена система за офериране до множество контакти плюс подходящ CRM модул, за да помага на търговците да намират непрекъснато нови клиенти. Трябва да разполага богата филтрираща система на база различните статистики, за да насочва търговците към правилните контакти. 

 • Стартираща база данни с контакти, върху която да се надградят допълнителни контакти*. Търсенето на контакти е най-трудната и монотонна част от работата на търговеца. Затова ние непрекъснато разширяваме нашата база данни в помощ на експорта или вътрешния пазар.

 • Възможност за лесна поддръжка от неквалифициран персонал. Сайтът има смисъл само тогава, когато е актуален. Причината повечето сайтове да са остарели е защото отдавна са изгубили връзка с поддържащия ги уеб дизайнер. Нашата система е лесна за управление, все едно работите на PowerPoint или Word. 

 • Множество динамични лендинг страници, за да се представят различни продукти и различни оферти. Това ви позволява да правите динамични кампании по различни сегменти с контакти. 

 • Система за достъп, която да позволява различните служители и/или клиенти до достъп на различна информация и функции. Това ви позволява да разпределите работата към различни служители и да следите за изпълнение на търговските задачи. 
* Нашата експортна база данни обхваща над 50 000 контакта на дистрибутори, вносители и вериги по целия свят и непрекъснато се увеличава. Моля разгледайте категориите по-долу, за да прецените до колко контакта веднага може да достигнете във вашия бранш.

Fruit & Vegetables (10k)     Frozen Food (7k)      Ready Made Meals (11k)     Fish (6k)     Confectionery (8k)    Meat Products (5k)    Olive Oil (4k)    Gourmet (6k)

Dairy Products (7k)       Rice & Grains (6k)      Spices & Seasonings (8k)      Soft Drinks & Water (6k)      Honey (3k)       Sugar & Spreads (4k)     Organic (3k)

Ethnic Food (6k)      Tea & Coffee (7k)     Pasta & Noodles (4k)     Baby Food (2k)      Sports (2k) Nutrition Products & Food Suplements (2k)

Alcohol (10k)   Cosmetic (3k)    Non food & Househeld (3k) 

Retailers (20k)

** Нашата база данни за вътрешен пазар разполага с над 200 000 фирми в различни категории - от дистрибутори до производители.

Според Jeb Blount от Sales Gravy почти 80 % от контактите пропадат заради неясни B2B послания.

Имаме над 20-годишен опит в търговската дейност и разбираме какво искат да научат B2B клиентите, за да вземат решение за покупка. Всекидневно водим експортни и вътрешно търговски кампании, които ни помагат да разработваме успешни търговски сайтове, които не са просто визитни картички, а пълнофункционален инструмент за търговска дейност. 

Цена 

Мултифункционален търговски сайт Prospectika ® Web AIот 2800 лв.
 • Web AI - вграден софтуерен робот с изкуствен интелект за автоматично офериране
 • Prospectika® BIG DATA - възможност за закупуване на хиляди валидирани готови контакта на свръх преференциална цена
 • Мултиезичен сайт с неограничени страници и лесен потребителски панел за управление
 • Администраторски панел за търговците с достъп до всички статистики от различните експортни кампании