Индивидуални он-лайн програми за търговски персонал

удвоете оборота на всеки ваш служител

Изберете подходяща програма

Програма за продавач-консултанти

Подходяща за служителите на  магазини, шоу-румове и оптики

Програма за търговци

Подходяща за FMCG търговски представители, застрахователни агенти, МЛМ консултанти, брокери на надвижими имоти, B2B търговци, търговци на автомобили

Програма за заведения

Подходяща за служители в ресторанти и заведения за бързо хранене

Бойната сила на бизнеса са неговите търговци


Вашият бизнес се нуждае от добър търговски персонал, за да продава успешно и да печели достатъчно. Търговците се изправят срещу конкуренцията и държат победи в битката за клиента. Добрият търговски екип се изгражда чрез фокусирани обучения.

Често ме питат, как да инвестираме в продавачите си, като не знаем дали няма да ни напуснат близките месеци. Тогава питам вместо отговор: А какво ще стане, ако не ги обучите и те не напуснат следващите месеци? Колко щети може да нанесе върху вашите продажби един необучен търговски служител? Колко пари ще изгубите, докато той просто не се справя с продаването? Колко клиента ще разочаровате и те никога няма да се върнат при Вас?

В повечето фирми старите служители обучават новите. Ако старите не са в настроение, новите служители научават погрешните неща. С подобна система недостатъците се мултиплицират и предават нататък. Дори и да се случи съвестен и добър служител, нямате никаква гаранция, че умее да предава знанията и опита си на други хора. Повечето кадри не го могат.

Затова с моя екип създадохме единствените по рода си он-лайн търговски програми за обучение на трите най-разпространени типа търговски служители. С модерни и отлично изготвени кратки видеа и изцяло индивидуален подход, само за тридесет работни дни (6 седмици)  подготвяме вашите търговски служители за постигане на оптимални продажби. Дали това е дълъг период? Краткият отговор е НЕ! Този период е необходим, за да се подменят грешните навици и да се усвоят добрите практики. Всъщност след тези тридесет дни удвоявате продажбите им в дългосрочен план.

По какво се различават тези програми от стандартните обучения в зала?

 1. Не се лишавате от персонала си докато се обучава. 
  Видеата са достъпни по всяко време и от всички видове устройства, като служителите могат да се обучават в удобно време, което не пречи на работата. Разполагате с графика на напредъка, за да следите, дали вашите служители спазват програмата.
 2. Фокусирано внимание
  Видеата са кратки и лесни за възприемане. Това облекчава процеса на обучение. Сугестопедичният подход пък гарантира ефективността при усвояване и прилагане на знанията. Процесът на обучение е плавен и без напрежение, което допълнително помага за правилното научване на материята.
 3. Ефикасност
  Индивидуалният подход гарантира, че служителите получават знанията и уменията, които не владеят. Програмите надграждат техните способности, а не повтарят познати неща. Вие не плащате за стари знания. Избягва се стадното обучение в зала, което всъщност има пагубно влияние върху търговския персонал. Не се дават еднообразни и скучни материали, които старите търговци знаят, а новите не разбират.
 4. Ниска цена за постигнатите резултати
  Обучението на един служител струва едва 650 лв. Това е изключително ниска цена предвид неговите продажби всеки месец. В същото време той обикновено удвоява продажбите си след програмата. За много по-малко от една заплата получавате огромна възвращаемост. Чисто стратегически Ви препоръчваме да започнете от най-силния си и лоялен служител и когато се убедите в неговите нови резултати, да продължите с останалите.
 5. Лоялност
  Когато развивате уменията на вашите служители, Вие печелите тяхната лоялност. Те се справят по-добре и печелят повече пари за Вас и себе си. Така се чувстват още по-мотивирани да работят във Вашата фирма.