БИЗНЕС
(ПРЕ)
ЗАРЕЖДАНЕ
РАЗВИВАЙТЕ БИЗНЕСА СИ ДОКАТО ПОЧИВАТЕ
ЛЕТНИ ОН-ЛАЙН
ДИСКУСИИ

ОТ 1-ви ЮЛИ
ДО 15-ти СЕПТЕМВРИ

ЗА 1 ЛЕВ НА ДЕН
50 VIBER
ДИСКУСИИ

Всеки ден специално за мениджърите по продажби ще дискутираме вълнуващи казуси и продажбени стратегии, заедно с тактиките за тяхната реализация

ПРОМЯНА НА
ИГРАТА

Ще усвоите практически математически модели за ускоряване на продажбите, които работят независимо - без да променяте нищо в организацията

ЛИЧНИ
КОНСУЛТАЦИИ

Задавайте въпроси и анализирайте заедно с мен своя оборот, за да излезете извън кървавата конкуренция и да създадете нови нива на печалба

КАК СЕ ПРОВЕЖДА

Дискусиите се водят в затворена група във Viber. Първо се регистрирате и получавате достъп до групата със съответните права. Получавате и достъп до системата за обучение. Всеки работен ден се публикува стратегия за увеличаване на оборота, тактиките за реализация и необходимите математически модели за ускоряване на продажбите. Ако желаете може да коментирате (ще има доста въпроси към аудиторията) в общия чат. На лични съобщения (за да не "слухти" конкуренцията) може да питате в дълбочина как и доколко може да се внедри стратегията в съответните браншове. 

Освен информацията във Viber, на мейла си ще получавате и допълнителни съвети по темата и по-конкретно как стъпка по стъпка да се възползвате от математическите модели за ускоряване и съответните стратегии. Ще получите и достъп до важни видео обучения. Но най-важното е, че ще имате възможност да погледнете бизнеса си отстрани и да потърсите външно мнение.

Дискусиите и цялата информация се натрупва в личните ви профили в системата. Ще може да ги ползвате за припомняне или за да обучавате своите колеги, партньори и подчинени. T.e. дори да се регистрирате много по-късно след обявеното начало, ще може да се запознаете с цялата информация. Всъщност може да се регистрирате и в самия край и пак ще имате достъп до материалите. Ще пропуснете само личните консултации. 

Прочитането на информацията ще ви отнема не повече от 15 минути на ден. От вас зависи, дали ще участвате активно в дискусията или само ще наблюдавате.

КАКЪВ РЕЗУЛТАТ ДА ОЧАКВАТЕ

Основната идея е чрез сбито поднасяне на информацията да се запознаете с всички практически стратегии за увеличаване на продажбите (уверен съм, че не подозирате за съществуването на много от тях). Ще получите и начините как да ги внедрите безпроблемно в организацията си. За началото на есента ще имате реален план (или идеи за множество планове), по който да работите за ускоряване на продажбите.

Дискусиите са подходящи единствено за мениджъри по продажби, CEO и собственици на бизнес, защото се обсъждат фундаментални стратегии, които изискват високо ниво на мениджърска власт и воля за реализацията им.

ДАЛИ СТРАТЕГИИТЕ РАБОТЯТ

Всяка една стратегия е лично изпитана от мен в работата ми като консултант и е дала изключителни резултати. Резултати в порядъка на ръстове от 190 до над 300% за тримесечие и то за продукти и услуги, които са наложени от години. Почти всички стратегии могат да се видоизменят спрямо бранша и типа на организацията. Не всички стратегии ще са "удобни" за вашата организация, но вярвам на вашия опит да селектирате най-удачните за вашия бизнес. 

Ще се радвам да ползвате опцията за лични въпроси. Тогава ще мога да ви разкажа за други различни от вашия бизнеси, с които имам допир чрез консултациите си и да си откраднете най-ценните идеи. 

ЗАЩО VIBER дискусии?

NetJets е американска компания, която предлага на своите клиенти една шестнадесета право на собственост върху частен самолет, който те делят с още 15 други клиенти, всеки от който има право на 15 летателни часа в годината. Клиентите получават удобството на личен самолет на цената на билет от търговските авиолинии. 

Смятам, че е честно всяка про-активна фирма с желание и воля за развитие да получи лични и индивидуални съвети от препатил консултант по продажбите.Така няма да се налага да открива топлата вода и да прави скъпи грешки. В същото време не всеки бизнес иска да плати комисионните на един консултант. Също така не всеки консултант заслужава доверие и съществува известен риск фирмата да остане недоволна от резултата. Не на последно място е възможно фирмата да има нужда от промяна, но да не може да я осъществи с темпото на консултанта или да има нужда от по-малко корекции. Или просто фирмата иска да зареди инструментариума с идеи за последващо ползване, но на разумна цена.

Реших, че мога да предоставя пълната информация за бизнес ускорение на група от перспективни фирми, които без особен финансов риск да изградят собствени стратегии за увеличаване на продажбите. И понеже информация без консултация е наполовина свършена работа, добавих и определен брой дистанционни консултации (по мейл, чат или телефон) именно през лятото, когато моите индивидуални клиенти почиват и затова имам малко повече време. 

Ако решите, че не ви трябва консултант по продажбите на пълен работен ден, а искате да го ползвате само когато ви е нужен, сега е моментът да пробвате! Регистрирайте се по-долу:

50 Viber дискусии
за ускоряване на продажбите
от 1-ви ЮЛИ до 15-ти СЕПТЕМВРИ

РЕГИСТРАЦИЯ

Наблюдател

50.00лв.

Всеки ден по един казус или стратегия и съпътстващите материали

Дискусия в затворената група

Перфекционист

1,000.00лв.

Всеки ден по един казус или стратегия и съпътстващите материали

Дискусия в затворената група

Тайни VIP съвети и допълнителна професионална информация по темата

Достъп до видео обучения на обща стойност 900 лв:

     "MIDDLE промотиране"

     "Професионални преговори"

     "Работа с дистрибутори"

5 лични консултации по мейл, чат или телефон в рамките на обучението

Математически ДЕДУКТИВЕН ГЕНЕТИЧНО-КОНСТРУКТИВЕН анализ на продажбите и изготвяне на индивидуална стратегия за ускоряване на резултатите

Допълнителни 10 лични консултации по мейл, чат или телефон до края на годината

водещ

Димитър Мандов
Димитър МандовЕксперт по увеличаване на продажбите

Работил е във ФИКОСОТА СИНТЕЗ като Зонален търговски мениджър за Румъния и създава местната дистрибуторска мрежа с 30 регионални дистрибутора. Работил е като търговски мениджър в Пепси, в Чибо, във Валмарк, като бизнес мениджър на Мис Каприз. Създател е на списание Регал в групата на в. Капитал. От 5 години се занимава единствено с бизнес консултиране и като собственик на консултантската група Зима Консулт и помага на българските фирми да създават печеливши модели за стратегически продажби. Опитен търговец от 20 години със стотици преговори в различни сфери на бизнеса.

Води десетки стратегически обучения, а неговите клиенти постигат удвояване на бизнеса в рамките максимум на една година.

ТЕ СЪЩО СЕ ДОВЕРИХА НА ДИМИТЪР:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image