ИГРА на СТРАТЕГИИ през 2020-та
Не позволявайте на веригите да диктуват продажбите и да намаляват печалбата ви

Сблъсък на интереси

Търговските вериги имат своя собствена логика за продажбите. Те нямат интерес да развиват продажбите ви в истинския смисъл на думата. Докато вие рекламирате, за да се разпознава бранда ви, те управляват клиенто-потоци. Докато вие правите промоции и давате отстъпки, те се вълнуват от трафика. Докато вие намалявате печалбата си заради активности и подобряване на условия, те увеличават своята.

Ако продавате слабо във веригата не може да компенсирате оборота! 

С множество промоции, телевизионна комуникация, локация, асортимент, услуги и интериор веригите привличат над 40% от потребителите. Това е трафик, който не може да компенсирате с продажби в традиционния пазар. Веднъж стигнали до обекта клиентите избират от предложения им асортимент и правят компромис с любимите си марки. Независимо от рекламите и вашите маркетингови усилия, веригата управлява категорията по свой собствен начин, което ѝ гарантира увеличаваща печалба, но без никакви гаранции за вас. Затова ще ви запозная с работещи стратегии, чрез които вие да диктувате правилата.

Веригата може да ви замести, но вие не може да заместите веригата! 

С моделиране на потребителските навици, веригите успешно продават стоката по регалите си. Намаляващата лоялност на клиента към различните марки помага на веригата да управлява категориите си агресивно и без компромиси към доставчиците. Това обучение ще ви научи да не влизате в конфликт и в същото време да укрепите позициите си в мултинационалните и локалните ключови клиенти и така да подобрите печалбата и пазарния си дял. 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ МАСТЪРКЛАС?

СОБСТВЕНИЦИ НА БИЗНЕСИ

Всеки бизнес собственик трябва да планира очакваните резултати от различните канали за продажба. Така ще може по-пълноценно да управлява паричните потоци и да инвестира в допълнителни активи. 

ВИСШ ТЪРГОВСКИ МЕНИДЖМЪНТ

Този мастърклас обръща специално внимание на търговското планиране с цел постигане на таргетите за оборот и печалба. Посредством стратегиите от това обучение може да утвърдите позициите си по веригите и да развиете продажбите и бранда.

В края на деня
 • Ще разполагате с две дузини стратегии, върху които да изградите предстоящите преговори със значимите клиенти
 • Ще имате отлична подготовка за преговорите, заради която ще изпъкнете и ще получите предимство и надмощие пред байерите
 • Ще разполагате с информация, която ще изравни позициите по време на преговорите
 • Вие ще водите преговорите в посоката, която искате, а не байера
ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО
11-ти ОКТОМВРИ 2019 от 10:00 часа

10:00 – 12:00

Дефанзивни стратегии

 • Стратегия ВЕЗНА
 • Стратегията КОШЕР
 • Как да преодолеем капана на нето цената?
 • Системата ДВОЕН САНДВИЧ
 • Стратегия ПРЕПЪЛВАНЕ и системата Троен възел
 • Стратегия ЗЛАТНА МИНА

10:00 – 12:00

12:00 - 13:00

Почивка за обяд

 

 

13:00 – 15:00

Стратегии за налагане на нов продукт

 • Тихи стратегии под локаторите на конкуренцията
 • Агресивни стратегии за бърз пазарен дял
 • Стратегии за конкурентно надмощие

13:00 – 15:00

15:00 - 15:30

Кафе пауза

Кафе, чай и сладки (приказки)

15:30 – 17:30

Стратегии за утвърждаване

над 20+ стратегии за увеличаване на оборота и печалбата

15:30 – 17:30

17:45 - 19:30

Въпроси и отговори

Вие питате конкретни казуси - водещият отговаря веднага
ВОДЕЩ
Димитър Мандов има 20 годишен опит като професионален търговец в редица международни фирми в бързооборотната сфера,  в директните бизнес продажби и във фармацевтичната индустрия. Над 100 клиента се довериха на индивидуални бизнес консултации с него и в рамките на една година постигнаха 80% средно увеличаване на оборота с над 50% ръст в печалбата.

ЗАПИСВАНЕ

Къде ще се проведе?

Адрес: ул. ген. Гурко 62А, ет. 2, София

Упътване:
Над Старбъкс. Входът гледа към бул. Васил Левски

Резервирайте билет


Име:*
E-mail:*
Телефон:*
Данни за фактура :
Дата:*

ЦЕНА: 500 лв.

двама или повече участника: 400 лв./човек

Вашето място ще се пази до 5 работни дни след регистрацията, през които е необходимо да заплатите билета си по банков път. Ще получите e-mail с данните за плащане и проформа фактура. При потвърдено плащане получавате веднага достъп до он-лайн обученията "Върхови продажби чрез веригите" , "Професионални преговори с веригите" и Бизнес (ПРЕ)зареждане, които ще ви послужат за допълнителна подготовка.

За да запазите място за двама или повече души, моля резервирайте отделни билети с името на всеки участник и едни и същи фирмени данни за фактура. Отстъпката ще бъде начислена на общата фактура.

Вашите данни са напълно защитени според GDPR – Европейски регламент за защита на личните данни. Данните, които въвеждате ще ни послужат да Ви изпратим фактура и Вашият билет, както и да се обадим за потвърждение.  Данните Ви се пазят до датата на курса, след което се изтриват от системата.

Телефон за допълнителна информация: 0889 22 91 85

ТЕ СЪЩО СЕ ДОВЕРИХА:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image