ВЪЗПЛАМЕНЯВАНЕ


Най-вълнуващото обучение как да печелите, без всъщност да продавате, като просто разпалвате клиентите за покупки.

Разпознавате ли се?

Работите на заплата и всъщност носите много пари на работодателя си, но доходите ви са фиксирани и не растат заедно с резултатите ви. Сякаш не признават заслугите ви, а хвалят другите, които са далеч под вас като умения. Искате да започнете свой бизнес, но нямате начален капитал и се притеснявате, дали ще издържате себе си и семейството си. Чудите се, дали да вземете кредит за свой бизнес или да съберете начален капитал от роднини и не може да се решите да действате.
Започнали сте скоро или преди време собствен бизнес, парите бързо свършват, а все още нямате достатъчно клиенти, които да генерират достатъчно оборот и печалба, за да се издържате без да пипате резервите. Работите дълго, по 10 или повече часа и много неща ви разсейват. Като че ли не виждате голямата картина, а повече гасите пожари в бизнеса си. Нямате време да планирате и липсват пари да рекламирате, но чувствате остра нужда да комуникирате с клиентите.
Бизнесът ви сякаш е добре, но усещате нестабилност. Притеснявате се, че клиентите са твърде големи и ако загубите някой, ще застрашите оборота. Или оборотът се върти, но не остават достатъчно средства като печалба, за да инвестирате в нови продукти. От години нямате съществен ръст и трябва да промените нещо, но не знаете от къде да започнете. В момента просто тъпчите на едно място и нямате развитие. За съжаление нямате дори нови идеи и сте изчерпани.

АКО ВИ ЛИПСВАТ:

НОВИ КЛИЕНТИ

Ще овладеете напълно процеса по търсене, намиране и привличане на нови клиенти, които генерират съществен оборот и имат висока лоялност

МОДЕРЕН МАРКЕТИНГ

При над 30 000 послания дневно, в сравнение с 2000 през 1994-та, имате нужда от наистина различен подход и стратегия, за да накарате хората да ви обърнат внимание

СВОБОДНО ВРЕМЕ

Спрете да гасите пожар след пожар в бизнеса си и обърнете внимание на нещата, които действително ви носят пари и дръпнете рязко пред конкуренцията

ДОБРИ ИДЕИ

Не тъпчете на едно място с остарели методи за продажби, управление и маркетинг, а изградете своя система за уникално преживяване, което да грабне незабавно потребителя

Имате спешна нужда от

ВЪЗПЛАМЕНЯВАНЕ


Най-вълнуващото обучение как да печелите, без всъщност да продавате, като просто разпалвате клиентите за покупки.

ВЪЗПЛАМЕНЯВАНЕ I част
Задължителния първоначален инструментариум, за да намирате и привличате качествени клиенти, които купуват много и често
ВЪЗПЛАМЕНЯВАНЕ II част
Разтърсващ маркетинг на ниска цена и невероятна ефективност, за да захранвате непрекъснато бизнеса си с нови клиенти
ВЪЗПЛАМЕНЯВАНЕ III част
Изпреварващи стратегии, чрез които бизнеса ви напълно  безкомпромисно да остави конкуренцията далеч назад

ВОДЕЩ

Димитър Мандов има 17 годишен опит като професионален търговец в редица международни фирми в бързооборотната сфера,  в директните бизнес продажби и във фармацевтичната индустрия. Над 70 клиента се довериха на индивидуални бизнес консултации с него и в рамките на една година постигнаха 80% средно увеличаване на оборота с над 50% ръст в печалбата.
Не съм очаквал, че в лицето на Димитър ще намеря такъв експерт по представяне на бизнеса ми. Само за  една година клубът ни се разрастна неимоверно като вече надхвърлихме 400 деца, намерихме различни спонсори, като сключихме най-големия спонсорски договор в нашите среди! Митко работи много последователно и измисля нещата по най-ефективния за мен начин, за да се движа бързо напред. Като спортист и треньор мога да кажа, че разпознавам в него безспорен талант за работа с хора - истински coach на ниво, който помага в действителност!
Посетих друго обучение на Димитър - Супер Преговори. За мен това беше едно от двете успешни обучения, които съм преживявал досега, а съм бил на ужасно много. Това, което го различава от всички други тренинги, на които съм присъствал, е това, че тренерът е абсолютно подготвен благодарение на предишният си опит във всички сфери на търговията, което е безценно. Усещаш, че разбираш защо някои неща работят. Разбираш стратегиите за водене на преговори и си много по-подготвен за всяка среща. Благодаря лично на Митко за тази възможност!
Когато отворих първия си обект, не подозирах колко трудно ще бъде с клиентите и колко вероятно е да затворя само след няколко месеца. Имах чудесни продукти, за които никой не знаеше и оборотите пълзяха едва едва. С Димитър за 7 месеца представих бизнеса си професионално, подредих стратегиите си, разработих нови предложения и така утроих оборотите. Малко по-смело отворих втори обект и нещата се завъртяха. Съветите на Митко са буквално безценни. Тази инвестиция - да работя с него - е най-добрата ми до сега и се изплати многократно!
Митко е истинска "НАХОДКА" за нашия пазар. Толкова практически опит в продажбите, изобилие от неочаквани технически способности в новите технологии. Бях изненадана, че заедно с бизнес консултацията получих супер функционален сайт с необходимите лендинг страници и невероятна реклама във facebook, Нямам никакви проблеми в намирането на курсисти и групите са ми винаги пълни. Препоръчвам горещо!

ТЕ СЪЩО СЕ ДОВЕРИХА

Image
Image
Image
Image

ЗАПИСВАНЕ

Дистанционно он-лайн обучение "Възпламеняване"

Дата на започване:

Възпламеняване I-ва част: 01.07.2018
Възпламеняване II-ра част: 01.08.2018
Възпламеняване III-та част: 01.09.2018

Изисквания: Всички материали, видея, бланки и упражнения са изцяло достъпни и удобни за гледане и работа през компютър, таблет или смартфон. 

Предимства:
- Само по половин час на ден, което няма да пречи на работата или почивката ви. Удобно през смартфона, за достъп от всяко кътче.
- Докато другите лентяйстват и се оплакват, вие дръпнете напред и започнете силно през есента
- Материалите, видеята, бланките и упражненията остават завинаги ваши за допълнителна справка и самоусъвършенстване. Ако нямате време всеки ден, няма да пропуснете нищо. 

Начин на работа: След като направите плащане по банков път и го валидираме, ще получите мейл с достъп до системата за обучение. Всеки ден ще получавате известие на мейла, когато се публикува новото съдържание. Под всяко дневно обучение има форма за коментари и въпроси, като всеки въпрос ще получава отговор от водещия или член от екипа.  

Достъп


Име:*
E-mail:*
Данни за фактура :
Искам достъп до:*

Плащане по банков път. Ще получите e-mail с данните за плащане и проформа фактура.

Вашите данни са напълно защитени според GDPR – Европейски регламент за защита на личните данни. Данните, които въвеждате ще ни послужат единствено да ви изпратим (проформа) фактура и да активираме вашия достъп до системата.  След като активираме вашия акаунт, може да влезете в него и да промените или изтриете данните си и да промените настройките за поверителността. 

Само месец след започване на работа с Димитър и сключих договор с много голям дистрибутор. Инвестицията в неговите консултации се предплати веднага за цяла година напред с тази сделка.
Димитър ми помогна в срещите ми с веригите. Не бях работил до сега с тях и първо си купих негово он-лайн обучение. Бързо разбрах, че нямам време да осмисля толкова бързо нещата и го помолих за лична консултация. Сключените сделки с негова помощ бяха меко казано вълнуващи - финансово и стратегически.