Начало: Сряда 10/Януари/2018
Описание: Като експерт по увеличаване на продажбите преподавам, че трябва да търсим перфектните клиенти, за да продаваме оптимално. Когато не губим времето си с клиенти, които купуват слабо, то ние се превръщаме в звезди. Затова бизнесът Ви трябва да достига само до вярната аудитория, за да е печеливш.

Какво да кажем на клиентите, за да откликнат на нашите продукти? 

Ако произвеждате свои продукти или се занимавате с продажби, независимо дали на живо или по интернет, тази практическа симулация ще  отвори пред вас нови начини да продавате пълноценно.

Mitko2.fw

Като експерт по увеличаване на продажбите преподавам, че трябва да търсим перфектните клиенти, за да продаваме оптимално. Когато не губим времето си с клиенти, които купуват слабо, то ние се превръщаме в звезди. Затова бизнесът Ви трябва да достига само до вярната аудитория, за да е печеливш.

До вярната аудитория се достига с верни послания, на които тя да откликне и да започне да купува. Тогава няма да имаме само един или два продукта, които "почти" вървят, а ще разполагаме с цялостен ТОП асортимент.

Едно е сигурно при тази стратегия:
Това носи сериозен приход
 

Но как да откриете посланията, които искат да чуят перфектните клиенти, за да разпознаят продукта Ви като свой?

В тази практическа симулация ще изработим верните послания за Вашия бизнес, които да отсеят "зяпачите", като така неимоверно ще увеличите ефекта от вашите рекламни усилия. Ще  се придържаме към специална и проверена схема, която най-накрая да увеличи продажбите. 

Tова далеч не е всичко!

Изграждайки списъка с Вашите верни послания, Вие поетапно ще формирате изцяло нова и различна маркетингова концепция, която ще Ви отличи рязко от конкуренцията.  

Запишете се навреме, като всички записали се до 30 декември 2017-та ще получат и специален бонус: пълен достъп до видео обучението “Изкуството на продажбите”


  • Място за 17-19.01.2017 245,00 BGN за брой
    Продукта не е в продажба

 Къде ще се проведе? 

Малко сугестопедично апартаментче

от 10:00 - 13:00 ч.

на 17-ти, 18-ти и 19-ти ЯНУАРИ 2018
ВОДЕЩ: ДИМИТЪР МАНДОВ

град София на ул. Гурко 62 А, ет. 2 над Старбъкс 
Паркинг: Зелена зона в района
Метростанция на "Софийски университет"  е само на 5 минути пеша 
За повече информация: 0889 22 91 85