Професионално ускоряване на продажбите

image

Дистрибуция над средното ниво

Основният начин за увеличаване на продажбите е да се постигне максимална дистрибуция, за да могат потребителите да имат лесен достъп до продуктите. Едва тогава могат да се реализират и по-мащабни маркетингови проекти. Най-бързо дистрибуцията може да се реализира чрез дистрибутори и листване в националните и локалните вериги. С различни стратегии и тактики заедно се вплитаме в системите на дистрибуторите и веригите, като увеличаваме както оборота, така и фокуса на дистрибуторите и веригите към вашите продукти.

Създаваме и внедряваме за вас професионални и проверени математически модели за увеличаване на продажбите. Подготвяме ви за договорките със значимите клиенти, така че да се постигат заложените цели за ръст на оборота. Не се нуждаете от квалифициран персонал, защото ние ще ви помогнем и ще бъдем плътно до вас докато обучим ваш екип да поеме дългосрочно и професионално работата.

Как работим

Управление

Заедно ще подготвим професионално обучени зонални и КА мениджъри да се грижат за контакта с дистрибуторите и веригите, с управлението на техните наличности и да генерират оптимален оборот

АНАЛИЗ и МОНИТОРИНГ

Анализираме в детайли ежеседмичните продажби и следим за най-малкото изменение в трендовете. Наблюдаваме конкуренцията и предприемаме непрекъснати действия за печелене на пазарен дял.

МОДЕЛИРАНЕ

С проверени научни математически модели насочваме продажбите по артикули и категории в необходимата посока и генерираме общо увеличение на оборота и печалбата

ЕТАПИ В РАБОТАТА

ЕТАП 1

DGC-АНАЛИЗ

Ще направим професионален дедуктивен генетично-конструктивен анализ на продажбите. Чрез него ще видите цялата картина на продажбите. Ще разберете какъв е нереализирания потенциал в търговските канали и как да го усвоите. Ще разберете кои са подценените и надценените продукти, за да вземете информирано решение за различните видове активности. Ще знаете кои промоции как да промените за максимален резултат.

ЕТАП 1

ЕТАП 2

P&A КАЛЕНДАР

В този период ще ви разпишем подробен екшън план, по който да се движи целия търговски отдел. Ще оформим професионален промо календар, който да отразява различните търговски стратегии за постигане на по-висок оборот. 

ЕТАП 3

МОНИТОРИНГ

Ще проследяваме целия процес на работа и с всекидневни консултации или съвместни срещи с дистрибутори и вериги ще внедрим необходимите действия за увеличаване на оборота. Ще бъдем на разположение непрекъснато докато почувствате, че владеете положението самостоятелно.

ЕТАП 3

image

Продажбите и свързаната с тях дистрибуция не са работа на парче. Често ни питат дали имаме контакти с даден дистрибутор или байер. Истината е, че познаваме по-голямата част от дистрибуторите в страната и байерите във веригите. Но това не означава нищо, когато търговската политика има дефекти. 
Затова нашата цел е да ви покажем как професионално да ръководите продажбите, така че на генерирате непрекъснат разстеж самостоятелно.