Подпомагане на продажбите чрез Prospectika® 

При тази услуга изграждаме автоматизирана система за намиране на нови клиенти (чужди пазари или вътрешен пазар). Имате минимален ангажимент докато конфигурираме системата и нейния изкуствен интелект. След старта на системата може да очаквате запитвания от клиенти още през първата седмица. 

Системата разполага с над 50 000 контакта на дистрибутори и вносители по цял свят, както и над 100 000 контакта на български фирми. 

Как работим?

СТЪПКА 1

ОПОЗНАВАНЕ

Първоначално щеанализираме и проучим БЕЗПЛАТНО продуктите Ви и ще Ви кажем честно и отговорно, дали веднага може да започнете износ или ще се наложи да адаптирате продуктите си за чуждите пазари. Ако сте готови да търсите експортни клиенти ние ще внедрим системата за по-малко от 10 дни

СТЪПКА 1

СТЪПКА 2

ВНЕДРЯВАНЕ НА РОБОТА

Ще конфигурираме автоматична система с изкуствен интелект, която да води непрекъснато до запитвания. През този период имате минимален ангажимент - необходимо е само да ни предоставите ценова листа за експорт и каталог на продуктите.

СТЪПКА 3

ПОДДРЪЖКА и МОНИТОРИНГ

Ще поддържаме системата безплатно 12 месеца и ще ви помагаме да я ползвате пълноценно.

СТЪПКА 3

БЪЛГАРСКИЯТ БИЗНЕС ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ

Нашата страна е малка, а пазарът ограничен. Клиентите бързо се изчерпват и цените са ниски. 

Най-бърз бизнес растеж формира експорта. В дни на криза, може да пораснете само ако развивате чуждестранни пазари.

Ние вярваме, че българските стоки имат място на световния пазар. Нужно е само малко адаптация и професионална работа. Готови сме на това!