ОНЛАЙН КОУЧИНГ ПРОГРАМА 

от 39 лв./месец

ВИЕ СТЕ:

кликнете бутона

Малък бизнес без търговски екип
Бизнес с пълноценен търговски екип
Непрекъснато провеждам фирмени обучения в зала. Всички сме наясно, че в такива случаи представлявам по-скоро аниматор на търговския екип и мога да предам временна мотивация, но никакви трайни търговски умения. Обученията в зала са чудесен начин да позабавляваме търговския екип, когато той се събере от различните краища на страната. Срещу малко състояние за сметка на компанията. 

Вярвам осъзнавате чудесно, че всъщност истинските знания и умения се натрупват постепенно с времето и практиката. Затова тази програма разчита на дългосрочната и постоянна ежеседмична комуникация. С малки порции теория, много примери, казуси и консултации, постигаме изключително въздействие върху продажбите. И то на особено достъпна цена за всяка фирма! 

НАЧИН НА РАБОТА

LIVE Masterclass

Всеки ВТОРИ четвъртък на месеца провеждаме надграждащ мастърклас по стратегически търговски теми. Така имате възможност да чуете проблемите и решенията на най-различни бизнеси, което ви носи безценен опит. 

Secret Masterclass

Ръководителите на търговската дейност имат други проблеми от редовите търговци и затова всеки ТРЕТИ четвъртък на месеца  провеждаме  специализиран мастърклас за търговски мениджъри, зонални и супервайзори.  

ZOOM Q&A class

Веднъж в месеца всяка фирма може да събере екипа си за вътрешно- фирмен мастърклас с въпроси към консултанта. Идеята е без външни лица да обсъдим наболели казуси. 

ГОЛЕМИ Видео Обучения

Над 168 часа големи видео обучения: Върхови преговори, Работа с дистрибутори, Работа с ключови клиенти, 4 стъпкова презентация, Middle продажби, Изкуството на продажбите, Убеждаваща комуникация за шампиони, От Идея до Бизнес, Постигане на целите и много други.  

Седмични Лекции

Всяка седмица се отключва кратко (от 10 до 30 мин.) насочващо видео. То е придружено с изчерпателно резюме под формата на статия. Съпътстват го и практически съвети и идеи. 

Незабавен чат с консултант

Докато търговците се обучават и гледат различните видеа и текстови материали, могат през цялото време да задават въпроси чрез вградения чат. Ще получат отговор незабавно в работните часове или веднага на първия работен ден.

Бюлетин

Непрекъснато ще получавате и насочващ бюлетин с казуси, съвети, идеи и добри търговски практики за увеличаване на продажбите

Вътрешна социална мрежа (СКОРО)

Може да се свържете с всеки участник и да го помолите за съвет или конкретна помощ. Може да публикувате полезна информация или да търсите такава.  

Регистрирайте се безплатно за първия месец по програмата

С регистрацията за демо получавате напълно безплатен достъп до целия първи месец на програмата плюс бюлетина. Ще може да участвате и в двете live (на живо) събития през Zoom: Месечния мастърклас и Тайния мастърклас. 
Начин на работа
39 лв./месец
150 лв./месец
600 лв./месец
Седмични лекции
Бюлетин
Вътрешна социална мрежа
LIVE Masterclass
Незабавен чат с консултант
SECRET Masterclass
Големи видео обучения
ZOOM Q&A Masterclass
Незабавен ЧАТ с консултант

Годишен абонамент

При абонамент за цяла година плащате 10 вместо 12 месеца