Индивидуални бизнес програми за ускоряване на продажбите

Бизнес програмите са начин да работя продължително с Вашия бизнес и да Ви консултирам индивидуално. Те са най-ефективният инструмент, за да мога да повлияя на работата на търговския отдел и да постигнете гарантиран и продължителен ръст на продажбите. Чрез тях ще внедря във вашия бизнес всички добри продажбени практики и професионално търговско планиране, за да постигнете съществен ръст в оборота. 

Метод на работа

Начинът ми на работа се опира на проверени практически стратегии които водят до фокусирано увеличаване на продажбите.  Конкретният ми подход е в съответствие с българските особености и най-модерните търговски решения (дигитални и конвенционални). Той е разработен в следствие от 20 години практика и е внимателно валидиран при едни от най-големите имена в търговското консултиране - Скот Белл, Джефри Гитомър, Марк Хънтър, Виктор Антонио и уникалния Джон Фентън (Асът на продаването)

 Чрез този подход получавате:

  • Разгръщане и силно увеличаване на запитванията от потенциални клиенти, за да вкарвате максимален брой възможности към бизнеса
  • Силен растеж на продажбите, чрез подобряване на стратегиите и тактиките, чрез които  обслужвате настоящите си клиенти
  • Повече печалба чрез доказани методи за опазване на цената, намаляване на отстъпките, по-ефективно ползване на промоциите и акциите, работещи стратегии за увеличение на цените
  • Повече оборот, чрез намаляване на времето за сключване на сделки и взимането на заявки

Програмите са 6 или 12 месечни, за да промените постепенно и ефективно търговския си процес, без да предизвикате вътрешно фирмени противоречия и недоволство. Основната задача е неусетно да преобразувате продажбите и бизнеса си според най-добрите практики. 

Програма стандарт

1,500.00 лв./месец

Corectika® - пълна групова програма за обучение на търговците, която отделно струва 600 лв./месец

+

Deductika®DGS - Ежемесечен професионален одит на продажбите, за да разберем къде страдат. Цена без участие в програма - 2000 лв.

Deductika®P&A - Подробна пътна карта за необходимите търговски действия през месеца. Цена без участие в програма - 3000 лв.

V.I.P. Програма

4,900.00 лв./месец

Corectika® - пълна групова програма за обучение на търговците, която отделно струва 600 лв./месец

+

Deductika®DGS - Ежемесечен професионален одит на продажбите, за да разберем къде страдат. Цена без участие в програма - 2000 лв.

Deductika®P&A - Подробна пътна карта за необходимите търговски действия през месеца. Цена без участие в програма - 3000 лв./месец

+

Prospectika® Web AI - Внедряване на автоматична система за нови клиенти (експорт и/или вътрешен пазар). Цена без участие в програма - 2800 лв.

+

Активация на един изнесен отдел според нуждите:

Prospectika® Export - експортен отдел на цена от 3400 лв. без програма

или

Prospectika® Net - зонален мениджър на цена от 3400 лв. без програма

или

Markethink® - маркетингов отдел на цена от 3400 лв. без програма

Всяка програма изисква и индивидуалните срещи, които се правят онлайн или в офиса ни в София. 

Срещите нямат фиксиран час - обсъжда се всичко важно и спешно, колкото време отнеме.

Имате и неограничено време за консултации по телефона.

Цените са без ДДС