MarkeThink

Професионален бранд мениджър се грижи за вашите брандове или създава нови, според най-модерните потребителски очаквания.

Модерна маркетингова комуникация

Професионалните продажби изискват адекватна и редовна комуникация с потенциалните клиенти. Дали ще продавате към други фирми или крайния потребител, ще трябва да се съобразите с новото дигитално общуване.
Ако нямате пълнокръвен или експертно подплатен маркетинг екип, ние ще запълним тази празнина в организацията ви.

Професионална маркетингова концепция

Правим необходимите проучвания и формираме бранд карта, за да знаете точно към кого и как ще продавате

Реализираме маркетинговите проекти

Ръководим процеса по избиране на име за бранда и подходящите опаковки. Общуваме с точните дизайнери, като ги брифираме ясно и точно и управляваме връзката между тях и ръководството на компанията. Подготвяме проекти за ТВ реклами и преговаряме с масови медии, режисьори, сценаристи и продуценти.
iphone white

Дигитално съдържание

Създаваме цялостна концепция за интернет присъствие и комуникация с потребители и потенциални клиенти. Създаваме специфично съдържание за видео платформите и социалните мрежи. Изграждаме и автоматични системи за мейлинг кампании, с които да намирате нови партньори и да разширявате продажбите.

Уникален баланс с продажбите

Понеже сме в една структура нямаме разногласия между маркетинг и продажби. Това е уникален баланс за постигане на изключителни резултати.