Обучението, в което ще обхвана цялата работа с Ключови Клиенти е замислено да изчерпи в детайли всички въпроси които касаят:

1. Подробно описание на Националните хранителни и фармацевтични вериги. Това са двете най-оборотни звена в продажбите на дребно и до известна степен начина им на работа е сходна и се преплита.

2. Ще уточня защо веригите са толкова успешни и завладяват все по-голям пазарен дял, как по-малките играчи могат да оцеляват, как рекламират веригите, малко история, как се позиционират в очите на потребителя, бъдещето на веригите.

3. Как да изградим ефективен екип за работа с веригите, основни умения и начини на работа.

4. Как да нагодим бизнеса си да работи с веригите - асортимент, документация и други.

5. Ползи и скрити заплахи от работата с веригите.

6. Първоначално влизане във веригата - свързване с веригата, ефективно офериране, контакт със закупчика (байера), първоначално посещение.

7. Водене на преговори, подводни камъни в договорите, договорки, реклама, ефективни контакти.

8. Ценообразуване, промоции, клиенти, формули, търговска математика.

9. Позициониране, мърчандайзинг и работещи рекламни материали и активности по вериги.

10. Дългосрочни продажби и нови продукти. 

Информацията се оказва доста голяма и вероятно обучението ще обхване и доста повече теми, с цел да изясни напълно работата с ключовите клиенти, както и да ви направи перфектен мениджър ключови клиенти. Всъщност в самата терминилогия на позицията "Мениждър" Ключови клиенти става ясно, че работата с ключовите клиенти е колкото отлични търговски умения, толкова и управлението на един сложен и динамичен процес, изпълнен с комуникация, проблеми и много предизвикателства.

Оставете вашето име и мейл и ще получите специална отстъпка, която може да активирате, когато обучението бъде готово.