професионални

ПРЕГОВОРИ с
ВЕРИГИТЕ
Разпишете черно на бяло ПЛАН и СТРАТЕГИЯ за годишните преговори с веригите, за да договорите по-добри условия за работа и да запазите печалбата си?

ЗАЩО ВЕРИГИТЕ ИМАТ НАДМОЩИЕ В ПРЕГОВОРИТЕ?

Търговските вериги са значими играчи и се договарят много професионално. Те имат ясни процедури за преговаряне и зад тях стои огромен опит. Не може да очаквате, че ако не познавате в детайли най-добрите стратегии за преговори, ще успеете да договорите отлични условия. Винаги ще трябва да се съгласите на ниска печалба, множество отстъпки и огромни бюджети за реклама. 

Веригите са купувачът и затова ние като продавач винаги сме в слаба позиция по време на преговори! Можеше да бъде чудесно извинение за неизгодни сделки, ако беше вярно. Но всъщност има ясни алгоритми на водене на разговора, за да се достигне до тактическо преимущество. На този мастър клас ще Ви запознаем с тях и ще ги тренирате в най-честите ситуации.

Ако ние не продаваме на тези условия, зад нас има опашка от доставчици, които ще приемат всичко, за да влязат във веригата! Страхотен пример за сугестирано поведение, което е в полза на веригата. На мастър класа ще Ви покажем всички популярни методи на сплашване и как да ги преодолявате с лекота. 

Вече всичко е договорено от години и не може да предоговаряме нови условия, защото веригата не дава назад за бюджети и отстъпки! В такъв случай поне може да договорите повече на същите условия. Но ние знаем как да договаряме нови условия с веригите и ще Ви покажем на този мастъклас. 

Когато си изправен пред труден опонент, е по-добре да отстъпиш за нещо дребно, за да породиш добра воля! Дали това е вярна стратегия или има какво още да се желае, ще обсъдим на този мастър клас, за да Ви направим още по-умели преговарящи.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ МАСТЪРКЛАС?

СОБСТВЕНИЦИ НА БИЗНЕСИ

Всеки бизнес собственик трябва да вижда с лекота голямата картина. Този мастърклас е специално разработен, за да фокусира бизнес притежателя към слабостите и плюсовете в стратегията за водене на преговори с веригите и начините да я направи по-ефективна. 

ТЪРГОВСКИ СЛУЖИТЕЛИ

Този мастърклас обръща специално внимание на търговското представяне, с което да получите повече по време на преговорите. Ще усъвършенстваме уменията за договаряне и така продажбите прогресивно ще се увеличат без излишни отстъпки.

ВИСШ ТЪРГОВСКИ МЕНИДЖМЪНТ

Изкуството да водим преговори с трудни клиенти води до по-големи продажби. Най-ефективните клиенти винаги са трудни, защото знаят цената си. Този мастърклас ще Ви запознае с всички важни стратегии за водене на преговори с трудни преговарящи. 
Гарантиран резултат
Понеже е дистанционно обучение, няма да губите време в излишни и общи приказки. Няма да изостанете от работата си и ще ползвате материалите когато Ви е удобно от всеки компютър, телефон или таблет. 

Мастър класът е зареден с много реални примери, за да разберете лесно стратегиите и да ги поставите в нужния контекст за запомняне. Ще натрупате безценен опит чрез подражание, защото няма нужда да откривате топлата вода и да правите скъпи грешки. Ще придобиете увереност и самочувствие по време на тежки преговори и рязко ще се откроите от средностатистическия търговец. Така лесно ще изравнявате позициите с трудни опоненти и ще печелите оптимални условия за работа. 

Мастър класът ще предостави множество готови решения, които може да ползвате веднага на следващите преговори. Те са внимателно валидирани и тествани и с тяхна помощ ще знаете, как ще реагира байерът във всяка ситуация. Ще прозрете неговите искания и действия и ще бъдете един ход пред веригата. 

Ще формирате стратегия, според която да предоговорите условията и да увеличите печалбата. Ще елинимирате риска от неуспех и реално ще си гарантирате положителен резултат от годишните преговори. 

Дори в момента да нямате богат опит в преговорите или да имате неуспешни и неизгодни сделки, бързо ще натрупате необходимите знания, за да се превърнете в забележителен преговарящ. Освен това ще си направите стратегия за промяна на съществуващите договори.

БОНУС

Ако ми звъннете ще получите подарък още два видео курса, които струват 400 лв.:

Незаменимият курс "Изкуството на продажбите" (кликнете за повече информация)
Обучението "Върхови продажби чрез веригите" (кликнете за повече информация)
В края на курса
 • Ще разполагате с готова стратегия, която ще сте тренирали, за да имате незабавен резултат по време на преговорите.
 • Ще имате отлична подготовка за преговорите, заради която ще изпъкнете и ще получите предимство и надмощие пред байера.
 • Ще разполагате с информация, която ще изравни позициите по време на преговорите с веригата.
 • Вие ще водите преговорите в посоката, която искате, а не байера!
 • Ще станете още по-опитен преговарящ и ще договорите реални подобрения.
 • Ще формирате реален план, който да следвате, заедно с реална цел за постигане, която да ви генерира допълнителна печалба.
 • Ще можете да се подготвяте за всяка следваща среща и ще постигате по-добри резултати.
 • Ще натрупате допълнителни умения за още по-добро планиране и увеличаване на продажбите и печалбата.

СЪДЪРЖАНИЕ

ВЪВЕДЕНИЕ:

Как веригата печели в действителност?

 • Как веригата формира маржовете по категории? 
 • Защо веригата обръща толкова внимание на обращаемостта?
 • Как се мултиплицират оборотите и къде са промоциите в уравнението?
 • Стратегия за конкурентно надмощие, с която да изпъкнете по време на преговорите

ВЪВЕДЕНИЕ:

МОДУЛ 1:

Преговори за цената

 • Кое е действително важно за байера?
 • Стратегията Мама Хъбърт и защо килерът с добрите условия винаги е празен?
 • Как да преодолеем капана на нето цената?
 • Как да процедираме с отстъпките и защо щедростта винаги е порок в преговорите?
 • Променяйте пакета, а не цената!
 • Какво е фиксирана цена и на какво всъщност да вярваме?
 • Стрелба срещу вятъра и още безсмислени усилия по време на преговори.

МОДУЛ 2:

Каляване на решимостта

 • Трудни преговарящи и как да се държим с тях?
 • Изравняване на позициите. 
 • Какво са мандатите и как да ги ползваме, за да си подсигурим време.
 • Устояване на заплахи! Всички техники, с които искат да Ви сплашат и как да реагирате.
 • Как да се справите с откровени заплахи за делистване?
 • Стратегия руски фронт и защо работи толкова ефективно?

МОДУЛ 2:

МОДУЛ 3:

Сделката преди всичко

 • Професионални пазарлъци и защо са толкова важни?
 • Как да договорим подобрени условия?
 • Измъкнете се навреме! Техники за забавяне, които работят.
 • Златната дума на преговарящия или как винаги да договорим добрата сделка
АВТОР
Димитър Мандов има 17 годишен опит като професионален търговец в редица международни фирми в бързооборотната сфера,  в директните бизнес продажби и във фармацевтичната индустрия. Над 100 клиента се довериха на индивидуални бизнес консултации с него и в рамките на една година постигнаха 80% средно увеличаване на оборота с над 50% ръст в печалбата.

Условия

1. Изберете желания достъп по-долу

2. След като валидираме плащането ще активираме достъпа
3. 
Закупуването на обучението е безсрочно, т.е. веднъж закупили видеата, имате достъп до тях по всяко време за неограничен период 
4. В срока на достъпа може да ползвате необходимите Ви консултации и срещи
5. За съвместни срещи с веригите е необходимо да резервирате датата поне 3 дни предварително

При въпроси и за повече информация: тел. 0889 22 91 85 - Димитър Мандов

Поръчайте достъп

ТЕ СЪЩО СЕ ДОВЕРИХА

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image