Годишни

ПРЕГОВОРИ с
ВЕРИГИТЕ 2020
Разпишете черно на бяло ПЛАН и СТРАТЕГИЯ за годишните преговори с веригите, за да договорите по-добри условия за работа и да запазите печалбата си?

ЗАЩО ВЕРИГИТЕ ИМАТ НАДМОЩИЕ В ПРЕГОВОРИТЕ?

Търговските вериги са значими играчи и се договарят много професионално. Те имат ясни процедури за преговаряне и зад тях стои огромен опит. Не може да очаквате, че ако не познавате в детайли най-добрите стратегии за преговори, ще успеете да договорите отлични условия. Винаги ще трябва да се съгласите на ниска печалба, множество отстъпки и огромни бюджети за реклама. 

Веригите са купувачът и затова ние като продавач винаги сме в слаба позиция по време на преговори! Можеше да бъде чудесно извинение за неизгодни сделки, ако беше вярно. Но всъщност има ясни алгоритми на водене на разговора, за да се достигне до тактическо преимущество. На този мастър клас ще Ви запознаем с тях и ще ги тренирате в най-честите ситуации.

Ако ние не продаваме на тези условия, зад нас има опашка от доставчици, които ще приемат всичко, за да влязат във веригата! Страхотен пример за сугестирано поведение, което е в полза на веригата. На мастър класа ще Ви покажем всички популярни методи на сплашване и как да ги преодолявате с лекота. 

Вече всичко е договорено от години и не може да предоговаряме нови условия, защото веригата не дава назад за бюджети и отстъпки! В такъв случай поне може да договорите повече на същите условия. Но ние знаем как да договаряме нови условия с веригите и ще Ви покажем на този мастъклас. 

Когато си изправен пред труден опонент, е по-добре да отстъпиш за нещо дребно, за да породиш добра воля! Дали това е вярна стратегия или има какво още да се желае, ще обсъдим на този мастър клас, за да Ви направим още по-умели преговарящи.

Плюс всичко това, ще получите няколко важни прогнози за дейността на веригите през 2019-та. Това ще Ви даде ясен поглед върху предстоящите преговори и със сигурност ще Ви зареди с нови инструменти за договаряне.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ МАСТЪРКЛАС?

СОБСТВЕНИЦИ НА БИЗНЕСИ

Всеки бизнес собственик трябва да вижда с лекота голямата картина. Този мастърклас е специално разработен, за да фокусира бизнес притежателя към слабостите и плюсовете в стратегията за водене на преговори с веригите и начините да я направи по-ефективна. 

ТЪРГОВСКИ СЛУЖИТЕЛИ

Този мастърклас обръща специално внимание на търговското представяне, с което да получите повече по време на преговорите. Ще усъвършенстваме уменията за договаряне и така продажбите прогресивно ще се увеличат без излишни отстъпки.

ВИСШ ТЪРГОВСКИ МЕНИДЖМЪНТ

Изкуството да водим преговори с трудни клиенти води до по-големи продажби. Най-ефективните клиенти винаги са трудни, защото знаят цената си. Този мастърклас ще Ви запознае с всички важни стратегии за водене на преговори с трудни преговарящи. 
Гарантиран резултат
Понеже е сугестопедично еднодневно обучение, ще получите много информация, която ще стане ваша с помощта на метода. Няма да губите време в излишни обсъждания и общи приказки. Няма да изостанете от работата си и ще си спестите нерви от телефона под масата, което често се случва на други обучения. 

Мастър класът е зареден с много реални примери, за да разберете лесно стратегиите и да ги поставите в нужния контекст за запомняне. Ще натрупате безценен опит чрез подражание, защото няма нужда да откривате топлата вода и да правите скъпи грешки. Ще придобиете увереност и самочувствие по време на тежки преговори и рязко ще се откроите от средностатистическия търговец. Така лесно ще изравнявате позициите с трудни опоненти и ще печелите оптимални условия за работа. 

Мастър класът ще предостави множество готови решения, които може да ползвате веднага на следващите преговори. Те са внимателно валидирани и тествани и с тяхна помощ ще знаете, как ще реагира байерът във всяка ситуация. Ще прозрете неговите искания и действия и ще бъдете един ход пред веригата. 

На място ще разпишете стратегия, според която да предоговорите условията и да увеличите печалбата. Ще елинимирате риска от неуспех и реално ще си гарантирате положителен резултат от годишните преговори. 

Ще получите въпросник, с който стъпка по стъпка ще може да изграждате стратегии и за други преговори в други ситуации. Това ще Ви направи изключително опитни и ценни преговарящи, а опонентите Ви ще са респектирани. 

Два видео курса, включени в цената, ще Ви позволят да си припомняте всички стратегии и да овладеете още много полезни умения, свързани със стратегическите продажби. Дори в момента да нямате богат опит в преговорите или да имате неуспешни и неизгодни сделки, бързо ще натрупате необходимите знания, за да се превърнете в забележителен преговарящ. Освен това ще си направите стратегия за промяна на съществуващите договори.
В края на деня
 • Ще разполагате с готова стратегия, която ще сте тренирали, за да имате незабавен резултат по време на преговорите.
 • Ще имате отлична подготовка за преговорите, заради която ще изпъкнете и ще получите предимство и надмощие пред байера.
 • Ще разполагате с информация, която ще изравни позициите по време на преговорите с веригата.
 • Вие ще водите преговорите в посоката, която искате, а не байера!
 • Ще станете още по-опитен преговарящ и ще договорите реални подобрения.
 • Ще формирате реален план, който да следвате, заедно с реална цел за постигане, която да ви генерира допълнителна печалба.
 • Ще можете да се подготвяте за всяка следваща среща и ще постигате по-добри резултати.
 • Ще натрупате допълнителни умения за още по-добро планиране и увеличаване на продажбите и печалбата.

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

9:00 – 10:00

Как веригата печели в действителност?

 • Как веригата формира маржовете по категории? 
 • Защо веригата обръща толкова внимание на обращаемостта?
 • Как се мултиплицират оборотите и къде са промоциите в уравнението?
 • Стратегия за конкурентно надмощие, с която да изпъкнете по време на преговорите

9:00 – 10:00

10:00 – 12:30

Преговори за цената

 • Кое е действително важно за байера?
 • Стратегията Мама Хъбърт и защо килерът с добрите условия винаги е празен?
 • Как да преодолеем капана на нето цената?
 • Как да процедираме с отстъпките и защо щедростта винаги е порок в преговорите?
 • Променяйте пакета, а не цената!
 • Какво е фиксирана цена и на какво всъщност да вярваме?
 • Стрелба срещу вятъра и още безсмислени усилия по време на преговори.

12:30 - 13:30

Почивка за обяд

Заведения в близост:
"Дивака" на 1 мин
"Чичоне панини бар" на 2 мин
"Before and after" на 3 мин
"Cactus" на 5 мин


12:30 - 13:30

13:30 – 15:30

Каляване на решимостта

 • Трудни преговарящи и как да се държим с тях?
 • Изравняване на позициите. 
 • Какво са мандатите и как да ги ползваме, за да си подсигурим време.
 • Устояване на заплахи! Всички техники, с които искат да Ви сплашат и как да реагирате.
 • Как да се справите с откровени заплахи за делистване?
 • Стратегия руски фронт и защо работи толкова ефективно?

15:30 - 16:00

Кафе пауза

Кафе, чай и сладки (приказки)

15:30 - 16:00

16:00 – 18:00

Сделката преди всичко

 • Професионални пазарлъци и защо са толкова важни?
 • Как да договорим подобрени условия?
 • Измъкнете се навреме! Техники за забавяне, които работят.
 • Златната дума на преговарящия или как винаги да договорим добрата сделка

18:15 - 19:45

Въпроси и отговори

Вие питате конкретни казуси - водещият отговаря веднага

18:15 - 19:45

МЕТОДИКА
Този мастърклас се провежда по метода на сугестопедията. Това предполага предаването на голям обем от информация за кратък период от време, която ще бъде запаметена и подготвена за незабавно практическо ползване.  Множество умело оркестрирани сценария ще изградят у вас необходимите съзнателни и несъзнателни връзки, за да стане наученото ваше и да го ползвате целенасочено в практиката.
ВОДЕЩ
Димитър Мандов има 18 годишен опит като професионален търговец в редица международни фирми в бързооборотната сфера,  в директните бизнес продажби и във фармацевтичната индустрия. Над 100 клиента се довериха на индивидуални бизнес консултации с него и в рамките на една година постигнаха 80% средно увеличаване на оборота с над 50% ръст в печалбата.

Преминах през този курс и впечатлен наех Димитър като консултант. Само месец след започване на работа с него и сключих договор с много голям дистрибутор. Инвестицията в неговите консултации се предплати веднага за цяла година напред с тази сделка.

Димитър ми помогна в срещите ми с веригите. Не бях работил до сега с тях и първо си купих негово он-лайн обучение. Бързо разбрах, че нямам време да осмисля толкова бързо нещата и го помолих да ме придружи на срещите. Постигнахме с неговата подкрепа повече от отлични договорки.

ЗАПИСВАНЕ

Къде ще се проведе?

Адрес: ул. Христо Белчев 8, ет. 4, София

Упътване:
Сградата е вдясно, ако идвате от ул. Алабин. 
Залата е на 4-ия етаж, има асансьор.

Платен паркинг за деня:
Подземните паркинги около метро станция Сердика
Паркинг зад Св. Неделя

Резервирайте билет


Име:*
E-mail:*
Телефон:*
Данни за фактура :
Дата:*

ЦЕНА: 500 лв.

двама или повече участника: 400 лв./човек

Вашето място ще се пази до 5 работни дни след регистрацията, през които е необходимо да заплатите билета си по банков път. Ще получите e-mail с данните за плащане и проформа фактура. При участие ще получите достъп до он-лайн обученията "Върхови продажби чрез веригите" , "Професионални преговори с веригите" и Бизнес (ПРЕ)зареждане, които ще ви послужат за допълнителна подготовка.

За да запазите място за двама или повече души, моля резервирайте отделни билети с името на всеки участник и едни и същи фирмени данни за фактура. Отстъпката ще бъде начислена на общата фактура.

Вашите данни са напълно защитени според GDPR – Европейски регламент за защита на личните данни. Данните, които въвеждате ще ни послужат да Ви изпратим фактура и Вашият билет, както и да се обадим за потвърждение.  Данните Ви се пазят до датата на курса, след което се изтриват от системата.

Телефон за допълнителна информация: 0889 22 91 85

ТЕ СЪЩО СЕ ДОВЕРИХА

Image
Image
Image
Image