Годишни

ПРЕГОВОРИ с
ВЕРИГИТЕ 2023

ЕДНО РАЗЛИЧНО СЪБИТИЕ

Поредното 5-то издание на "Годишни преговори с веригите" ще е малко по-различно от досегашните. Когато се налага да продаваме в рецесия и при доста необичайни условия, мерките също трябва да бъдат различни!

Тази година ще търсим истината и подходящите стратегии в два последователни цикъла:

Цикъл 1: 18 НОЕМВРИ 2022 ОТ 14:00 до 16:00 часа + запис 

ВЕРИГИТЕ и ПОТРЕБИТЕЛЯ

На този мастърклас ще разгледаме подробно как всяка верига привлича потребителя по време на криза и какво ще поиска от доставчиците, за да изпълни целите си!

Понеже потребителите променят навиците си буквално всеки месец в опит да противодействат на растящите цени, затова е много важно да проследим как пазаруват във веригите и защо го правят по този начин. 

Ще разгледаме и пълния профил на веригата и ще се опитаме да прогнозираме нейните действия. 

Ще поговорим за различните байери и какво да очакваме от тях. 

Ще разгледаме промоциите и какъв ефект имат за потребителя в контекста на самата верига. 

Цикъл 2: ПЛАНИРАНЕ за ПРЕГОВОРИ 

Индивидуални консултации по график с всяка фирма участник.

До момента заради кризата веригите подхождат доста индивидуално с различните си доставчици и се опитват да говорят с всеки поотделно за проблемите му. Вероятно ще продължат с този подход и по време на годишните преговори. Затова не бива да се опитваме да дефинираме общи положения и подход, а трябва внимателно да обмислим думите на байерите в контекста на нашата фирма, обороти и обстоятелства. 

Няма да има ограничения във времетраенето на консултациите, нито техния брой. Ако работите с всички вериги (Метро, Билла, Фантастико, Кауфланд, Лидл и Т-маркет) то може да направим консултация за всяка една по отделно. 

Консултациите могат да бъдат по телефона, Zoom, или на място в нашия офис в София на бул. Захари Стоянов 17, офис 6. 

ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН до края на годишните преговори

За да сме максимално полезни с моят екип ще наблюдаваме непрекъснато процеса по договаряне на новите условия за 2023 и ще се опитваме да даваме предварителна информация за преговорите с различните вериги. 

Ще обобщаваме различните казуси и ще се опитваме да даваме адекватни насоки и конкретни съвети. Ще следим промоционалните активности и ще прогнозираме промяната в потребителските нагласи, за да имате представа как да процедирате с промоциите си във всяка верига. 


В края на декември : Видео АНАЛИЗ НА ПРОМОЦИИТЕ по време на декемврийските празници. 
Ще разгледаме различните промоции в различните вериги по Коледните и Новогодишните празници и ще им направим сравнение, за да установим дали има нови модели и дали веригите се придържат към основния си план за привличане на потребителя. Това ще даде на всички доставчици и КА мениджъри доста ясна представа какви промоционални стратегии да подготвят за следващата година. 

Годишни преговори с веригите 2023

600.00лв.

Участие в мастъркласа + запис

Индивидуална консултация за годишните преговори - по телефона, Zoom, или в офиса ни в София на Захари Стоянов 17, офис 6

Имейл бюлетин с всички новости около веригите

Анализ на промоционалните активности на веригите по време на Коледните празници