"Бизнес по време на ИНФЛАЦИЯ"

онлайн мастърклас 
на 18 февруари от 13:30

В рамките на два часа ще планирате следващите си действия за ускоряване на продажбите по време на инфлация. 

ТЕМИ

Опасности за бизнеса

Ще изследваме внимателно какви са опасностите пред продажбите заради инфлацията и заради ефектите от нея. Ще се запознаете с няколко стратегии, които да минимизират риска от загуба на печалба.

Скритите ефекти

Ще разговаряме за скритите възможности за увеличаване на продажбите по време на инфлация и какви стъпки да предприемете, за да реализирате тези възможности. 

Ценообразуване в инфлацията

Ще се запознаете с различни начини за ценообразуване по време на инфлацията, така че да задържите и дори да увеличите печалбата, както и да стабилизирате още повече брандовете си.

Ускоряване

Ще разгледаме няколко ефективни стратегии за увеличаване на продажбите по време на инфлация, които да ви помогнат да преминете през кризата по-силни от преди. 

Запишете се

След регистрацията ще получите линк към Zoom.

ВОДЕЩ

Димитър Мандов има над 20 годишен опит като професионален търговец в редица международни фирми в бързооборотната сфера, в директните бизнес продажби и във фармацевтичната индустрия. Създател е на Prospectika® - гъвкава система за автоматизация при намирането на нови клиенти и нови бизнес възможности. Прилага собствена методология за ускоряване на продажбите чрез модела си Deductika®.

Не съм очаквал, че в лицето на Димитър ще намеря такъв експерт по представяне на бизнеса ми. Само за  една година клубът ни се разрастна неимоверно като вече надхвърлихме 400 деца, намерихме различни спонсори, като сключихме най-големия спонсорски договор в нашите среди! Митко работи много последователно и измисля нещата по най-ефективния за мен начин, за да се движа бързо напред. Като спортист и треньор мога да кажа, че разпознавам в него безспорен талант за работа с хора - истински coach на ниво, който помага в действителност!

Посетих друго обучение на Димитър - Супер Преговори. За мен това беше едно от двете успешни обучения, които съм преживявал досега, а съм бил на ужасно много. Това, което го различава от всички други тренинги, на които съм присъствал, е това, че тренерът е абсолютно подготвен благодарение на предишният си опит във всички сфери на търговията, което е безценно. Усещаш, че разбираш защо някои неща работят. Разбираш стратегиите за водене на преговори и си много по-подготвен за всяка среща. Благодаря лично на Митко за тази възможност!

Димитър проведе много професионално и интересно фирмено обучение на целия ни търговски екип. За моя голяма изненада, търговците успяха още на следващия месец да увеличат оборотите си с някои от неговите стратегии. За първи път лектор им даде толкова конкретни и работещи решения. Затова решихме да се доверим повече и внедрихме Prospectika. Само за два месеца напълнихме докрай капацитета на машините си и инвестицията в неговите консултации се изплати многократно. 

ТЕ СЪЩО СЕ ДОВЕРИХА НА ДИМИТЪР:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image