"Ако покажеш на хората къде е проблема и ако им покажеш решения, то те ще бъдат предизвикани да действат!" Бил Гейтс

Със специализираните индивидуални он-лайн бизнес програми успяваме, в рамките само на една година да увеличим прогресивно продажбите и да развием бизнеса Ви. Като бонус те обогатяват и личностните качества на предприемача. С последователни действия, които провокираме с видео обучения, индивидуални консултации и ежеседмична подкрепа по телефон или интернет, заедно формираме отлични и дългосрочни продажби за Вашия бизнес.

ВАЖНО! Програмите са индивидуални, защото създавам специално за Вас и вашия бизнес, конкретна схема на работа, видеа, упражнения, примери и множество материали, които да Ви придвижат напред във Вашите специфични цели за продажбите. Хората и всеки бизнес са различни, затова е различен и подхода за постигане на резултати. Въпреки, че работим по моята 5 степенна система за перфектен бизнес, аз адаптирам стъпките за всеки участник по отделно. 

Изгледайте видеото, за да видите как работят програмите на практика:

 

Вижте и самите програми:

Oсновната цел е удвояване на продажбите и прогресивен ръст на бизнеса

Имате школа за чужди езици, но все още класовете се събират трудно и не са съвсем пълни. Управлявате спортен клуб, но все още не всички треньори са напълнили групите си. Произвеждате козметични продукти, но не достигате до много клиенти, оборотите са слаби и не можете да развивате сериите си, въпреки многото идеи. Пакетирате хранителни добавки, но никой не познава продуктите и само сменяте изтеклите срокове по аптеките. Почистващата Ви фирма има няколко лоялни клиента, но сте далеч от мощта на конкурентите си. Занимавате се с месопроизводство, но веригите извиват ръцете Ви и не печелите, колкото заслужавате. Младата Ви дистрибуторска компания за пакетирани сладки изделия все още не може да излезе на печалба, въпреки, че в базата данни продавате на над 1000 магазина с множество търговски представители. Обектът Ви с Мола, само плаща висок наем, но няма печалба. Ресторантът Ви се пълни само на обяд в работните дни, а служители бягат непрекъснато.

Това са все реални случаи на бизнеси, които само за една година постигнаха отлични резултати и на практика преминаха на друго ниво. Оборотите и печалбите им пораснаха, като те бяха готови за още по-голям ръст на бизнеса си, защото планираха правилно и навреме.

Моите индивидуални програми са едногодишни и затова си има причина. Не мога да Ви обещая магически ръст на продажбите. Те са функция на много съвкупни действия и няма вълшебни формули.

Въпреки това, имам малка тайна - разработил съм ефективни модели за реклама, който успява да насочи потребители от най-голямата социална мрежа FACEBOOK към вашия физически бизнес!

Освен това програмите са проектирани така, че да инвестирате много малко време към всекидневните си задължения, но да постигате целите си. Обикновено резултатите идват само след няколко месеца, а с времето оборотите и клиентите започват да се увеличават все повече и повече. 

Разбира се, напредъкът по всяка програма зависи от внедряването и ползването на препоръките. Самите програми са разработени да променят някои навици и да изградят други, както и да развият силно уменията за стратегическо мислене и планиране. Начинът на работа е лично изпитан и разработван дълги години, като следва моя 5 стъпков модел за постигане на резултати

Основната цел е регулярно постигане на месечните и годишните таргети

Тези индивидуални програми са предназначени за професионалисти, за които продажбите са страст и професия. В рамките на една година, колкото трае всяка програма, ще развиете уменията си за продажби, уменията си за управление на търговски екипи, уменията си за преговори, уменията си за стратегическо планиране и уменията си за комуникация. Програмите са разработени така, че да инвестирате относително малко време към всекидневните си задължения. Обикновено резултатите идват само след няколко месеца, а таргетите Ви започват да се получават все по-лесно през годината заедно с подобряване на оборотите. 

Разбира се, напредъкът по всяка програма зависи от внедряването и ползването на препоръките. Самите програми са разработени да променят някои навици и да изградят други, и да развият силно уменията за стратегическо планиране. Начинът на работа е лично изпитан и разработван дълги години, като следва 5 стъпковия модел за постигане на резултати.