Удвоете продажбите в търговския обект

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

View more

Оборотите, дори и на обекти с дълга история, могат да се удвоят, а слабият персонал да се превърне в машина за продажби!

 

Иван Георгиев – собственик на магазин за обувки
„Беше изненадващо за мен, но с идеите от това обучение скоро удвоих оборота на магазина си …“

Удвоете продажбите си като използвате тези силно подценявани, но изключително ефективни стратегии и то въпреки силната конкуренцията на големите играчи. Увеличете импулса за покупка у клиентите и вдигнете продажбите си с минимални инвестиции.


Ако притежавате или управлявате търговски обект, това може да е най-важното обучение, от момента, в който сте решили да се занимавате с търговска дейност. 

Защо ли? Защото това обучение ще Ви даде най-важните и успешни стратегии до сега за привличане на клиенти и превръщането им в реални купувачи.

Таня Иванова - собственик на магазин за зеленчуци и плодове
"Имам магазин за зеленчуци. Последните две години до мен отвориха Лидъл и бях готова за затворя. Като за начало Димитър ми предложи да направим лека трансформация на магазина и ми помогна да я направим заедно - инвестирах само 300 лв. в нови кошници и поставки за зеленчуците и плодовете. Научи ме как да представям убедително продукцията и какво качество да предлагам. Поговорихме доста за цените ми и ме убеди да не се конкурирам с Лидъл (сякаш можех!), а да използвам тази близост по начин, за който въобще не се бях сещала. Само да знаех тези неща по-рано, щях да си спестя много притеснения и пари. В момента успешно се справям и се чудя, дали да не потърся още едно място до някой друг хипермаркет?"

Mitko2.fwКазвам се Димитър Мандов и се занимавам професионално с продажби от 17 години. Голяма част от знанията и практиката си по отношение на търговските обекти съм синтезирал в това видео обучение, за да подпомогна продажбите на собствениците и техните служители. Обучението се състои от няколко модула, във всеки от които има поредица от  кратки и лесно разбираеми видеа с много практически примери и идеи.

Ето какво ще получите след като закупите модулите:

 • Ще научите най-добрите практики, използвани от водещите играчи в търговията на дребно и множество примери как да ги приложите ефективно в своя бизнес
 • Какво е пълното потребителско изживяване и как да го постигнете за вашия обект
 • Как да подредите продаваща витрина, която да привлича като магнит преминаващите и да ги вкарва вътре в обекта
 • Какво да правите в зоната на преход и защо тя се подценява толкова много
 • Кои са най-ефективните и работещи начини за посрещане на клиентите
 • Как да се възползвате от походката на посетителя за увеличаване на продажбите
 • От какво губите клиенти и оборот

Кирил Кирилов - собственик на магазини за ядки
"Препоръчвам Димитър на всеки магазинер. За шест месеца работа с него отворих още три магазина и все са успешни. Сега имам 4 обекта и за пръв път от години печеля много добре. Оказа се, че въпреки 10 години опит в търговията не знаех доста неща, но слава богу промених това с негова помощ. "

Това не е всичко! В обучението има и още:

 • Сигурен начин как да превръщате посетителите в клиенти, независимо дали вашият обект е на самообслужване или не
 • Истинската причина, поради която клиентите решават да купуват или не
 • Важни практики, които Ви позволяват да задържате клиентите си за дълъг период от време
 • Факторите, които правят пазаруването истинско изживяване и как да присъстват във вашия обект
 • Какво обичат клиентите докато пазаруват и как тези елементи увеличават продажбите
 • Какво кара клиентите да заобикалят обекта Ви и как да се предпазите от тези лоши практики
 • Кои са фундаменталните разлики в навиците за пазаруване на мъжете и жените и как най-ефективно да ги използвате
 • Как присъствието на децата променя покупките и какво можете да направите, за да увеличавате продажбите
 • Кои са малките изменения в интериора на обекта, които стимулират към увеличение на средните покупки

Веселин Василев и Любо Станев - собственици на магазин за здравословни храни
"Димитър дойде с безплатна консултация в нашия магазин. Поразпита ни за доста неща и внимателно разгледа целия обект за около 2 часа. Веднага след това без никаква комисионна ни обясни, как да оправим витрината си и върху кои продукти да наблегнем. През следващата седмица направихме 3 пъти по-висок оборот на въпросните стоки. В следващите три месеца с неговите съвети успяхме да увеличим асортимента значително. Клиентите се увеличиха около 5 пъти, а оборотът ни позволи да наемем още две служителки."

Може да кажете, че продажбите страдат, заради лошия персонал и слабите продавачи. Липсата на кадри е всеобщ проблем, който не може да решите сами! Какво ще стане обаче, ако се превърнете в предпочитан работодател и никога да не страдате от недостиг на служители. Затова в обучението ще разберете:

 • Как да ангажирате служителите си, така че да постигат положителни резултати в продажбите
 • Как да прецените търговските умения на кандидата, преди да го наемете
 • Как да поддържате уменията на персонала във върхово ниво
 • Как да задържате най-добрите търговци след като ги обучите
 • Варианти за наистина ефективно бонусиране, което е в полза на продажбите
 • Готови търговски сценарии и варианти за работещи обучения на персонала

Това е само част от това, което ще получите. В допълнение, веднага след закупуването на обучението ще бъдете поканени да се присъедините към затворена он-лайн група, където обсъждаме всички полезни практики и как може да ползвате конкретно за вашия обект всяко едно нещо, научено от обучението.

Винаги може и повече!

Най-ценното е, че обучението е динамично и се развива във времето. Без допълнително заплащане ще получавате обновени видеа според новите тенденции както и съвършено нови теми. До края на годината са планирани цели два нови модула:

 • Супер преговори, или как да договаряте с доставчиците си истински промо условия, изгодни цени и отлични продукти. Как да калите решимостта си и да удържате на заплахи.
 • Формиране на ефективни бонуси за търговския персонал или защо бонусите не работят и не мотивират за истинско увеличаване на оборота. Как да ги промените, за да увеличавате наистина продажбите. Как да постигнете смислена мотивация на търговския персонал, за да постига поставените цели за продажби.

Ако наистина сте заинтересувани от развитие на вашия търговски обект, купете и изгледайте обучението. След това Ви чакаме за наистина множество практически съвети в затворената ни група.  Там ще бъдете насочени и мотивирани за конкретни действия.

ЦЕНА: 199,00 лв.

КУПЕТЕ ОБУЧЕНИЕТО

 

 Винаги може да ми звъннете, ако се чудите, дали това обучение е за Вас. В радост ще отговоря на всичките Ви въпроси и може да разчитате на честно отношение. Обадете ми се на телефон 0889 22 91 85 - Димитър Мандов.

 

Условия:

Закупуването на обучението е безсрочно, т.е. веднъж закупили видеата, имате достъп до тях от всички устройства, по всяко време на денонощието, за неограничен период от време. 

Веднага след като се валидира плащането, достъпът до обучението и затворената група ще бъдат активирани.

Всички общи условия може да прочетете тук.