АБОНАМЕНТИ

Безплатно за първата седмица. Може да спрете абонамента по всяко време. С регистрацията за пробен период вашата карта няма да бъде таксувана. 
Може да се откажете по всяко време.
Не пропускайте тази възможност!

Начин на работа
19.60 лв./месец
59.80 лв./месец
89.30 лв./месец

Премиум видео лекции

Бюлетин с казуси

Премиум статии

LIVE Masterclass


SECRET Нетуоркинг

Големи видео обучения

ЧАТ с консултант

Казвам се Димитър Мандов и от 25 години се занимавам с професионални продажби и управление на търговския процес. Работя като консултант най-вече с малки бизнеси и им намирам евтини начини за постоянно привличане и задържане на клиенти.

Малките фирми нямат търговски екипи. Доста често те продават на приливи и отливи.  Причината е, че докато обслужват настоящите си клиенти и извършват своите оперативни дейности, те нямат време да търсят нови контакти и да поддържат взаимоотношенията с вече привлечените. Въпреки, че са непрекъснато заети, те тъпчат на едно място без да имат достатъчно приходи. Всички в нашия бизнес клуб минаваме или сме преминали през това.

В нашия бизнес клуб, като собственици на малък бизнес или бъдещи предприемачи, се обучаваме на бизнес, финанси и си помагаме да правим непрекъснати продажби с минимален разход на средства и усилия. Целта ни е бързо да увеличаваме приходите и печалбата си, за да инвестираме в бъдещето си.

ПРЕМИУМ БИЗНЕС РЕСУРСИ

какво ще получавате всеки месец, за да развивате себе си и своя бизнес

Премиум ВИДЕО Лекции

Вече повече от година всяка седмица излиза нова видео лекция, която има за цел да ви даде идеи за ръст на бизнеса, увеличаване на продажбите, оптимизиране на работните процеси и въобще всичко, което ще ви свърши работа, за да изградите успешен бизнес.

Бизнес статии

Всеки месец публикуваме редица премиум бизнес статии в три основни категории - Продажби, Маркетинг и Мениджмънт. Поддържаме и още няколко бизнес рубрики в помощ на всеки предприемач. Премиум статиите се различават от останалите по тяхната интерактивност и всеобхватност. На практика всяка премиум статия е отделно обучение в своята си категория. 

БАЗА ДАННИ

Непрекъснато представяме бизнеса на нашите членове към базата данни с над 100 000  B2B контакта. Това носи директни резултати под формата на реални сделки. Срещу допълнителна такса, може да оферирате по базата данни с ваши собствени оферти, да обявявате промоции, събития и други подобни.

LIVE Masterclass

Всеки месец провеждаме надграждащ онлайн мастърклас по стратегически бизнес и търговски теми. Като член на клуба имате възможност да чуете проблемите и решенията на най-различни бизнеси, което ви носи безценен опит. 

ГОЛЕМИ Видео Обучения

Над 168 часа големи видео обучения: Върхови преговори, Работа с дистрибутори, Работа с ключови клиенти, 4 стъпкова презентация, Middle продажби, Изкуството на продажбите, Убеждаваща комуникация за шампиони, От Идея до Бизнес, Постигане на целите и много други.  Имате всичко необходимо, за да разберете как да организирате продажбите в бизнеса си. 

ЧАТ С КОНСУЛТАНТ

Докато се обучавате, четете и гледате различните видеа и текстови материали, може да се свързвате с нас за въпроси и съвети.

Премиум Бюлетин

Непрекъснато ще получавате и премиум бюлетин с казуси, съвети, идеи и добри търговски практики за увеличаване на продажбите. Премиум бюлетинът се различава от общия бюлетин като неговото премиум съдържание е на разположение и в системата за непрекъснат достъп. Освен това може да отговаряте на премиум бюлетина и да задавате въпроси.