Image

БЪДЕТЕ УСПЕШНИ И НЕЗАВИСИМИ

Премиум бизнес ресурси срещу едно кафе на ден

ПРЕМИУМ БИЗНЕС РЕСУРСИ

какво ще получавате всеки месец, за да развивате себе си и своя бизнес

Премиум ВИДЕО Лекции

Всяка седмица излиза нова видео лекция, която има за цел да ви даде идеи за ръст на бизнеса, увеличаване на продажбите, оптимизиране на работните процеси и въобще всичко, което ще ви свърши работа, за да изградите успешен бизнес.

Бизнес статии

Всеки месец публикуваме редица премиум бизнес статии в три основни категории - Продажби, Маркетинг и Мениджмънт. Поддържаме и още няколко бизнес рубрики в помощ на всеки предприемач. Премиум статиите се различават от останалите по тяхната интерактивност и всеобхватност. На практика всяка премиум статия е отделно обучение в своята си категория. 

Secret NETWORKING

Всеки ВТОРИ вторник на месеца провеждаме бизнес NETWORKING. Като член на клуба може да представите бизнеса си и да се свържете с потенциален партньор.  Каним непрекъснато и различни бизнес собственици извън клуба, за да представят нови възможности. 

LIVE Masterclass

Всеки ВТОРИ четвъртък на месеца провеждаме надграждащ мастърклас в ZOOM по стратегически бизнес и търговски теми. Като член на клуба имате възможност да чуете проблемите и решенията на най-различни бизнеси, което ви носи безценен опит. 

Q&A месечна среща

Всеки ТРЕТИ вторник на месеца отговаряме на въпроси в ZOOM. На живо може да се запознаете с останалите членове на клуба и да зададете ключови въпроси за развитие на вашия бизнес към нас и цялата аудитория. Това е изключителна възможност да съберете идеи за бизнеса, да се сближите с хора от вашата "кръвна група" или просто да валидирате вашите бизнес начинания.

Вътрешна социална мрежа (СКОРО)

Може да правите всичко както във Facebook и LinkedIn, но без техните ограничения. Може да се свързвате с останалите и да търсите съвет, партньор, съмишленик, инвеститор. Може да си създадете собствена страница, на която да представите вашите продукти и услуги. Може да споделяте свои възгледи, да формирате дискусии, да търсите мнение и полезна информация. 

ГОЛЕМИ Видео Обучения

Над 168 часа големи видео обучения: Върхови преговори, Работа с дистрибутори, Работа с ключови клиенти, 4 стъпкова презентация, Middle продажби, Изкуството на продажбите, Убеждаваща комуникация за шампиони, От Идея до Бизнес, Постигане на целите и много други.  Имате всичко необходимо, за да разберете как да организирате продажбите в бизнеса си. 

ЧАТ С КОНСУЛТАНТ

Докато се обучавате, четете и гледате различните видеа и текстови материали, може да се свързвате с нас за въпроси и съвети.

Бюлетин

Непрекъснато ще получавате и премиум бюлетин с казуси, съвети, идеи и добри търговски практики за увеличаване на продажбите. Премиум бюлетинът се различава от общия бюлетин като неговото премиум съдържание е на разположение и в системата за непрекъснат достъп. Освен това може да отговаряте на премиум бюлетина и да задавате въпроси. 

Регистрирайте се безплатно за първия месец

С регистрацията за пробен период вашата карта няма да бъде таксувана. 
Може да се откажете по всяко време.
Не пропускайте тази възможност!
Начин на работа
19.60 лв./месец
59.80 лв./месец
89.30 лв./месец

Премиум видео лекции

Бюлетин с казуси

Вътрешна социална мрежа

Премиум статии

LIVE Masterclass


SECRET Нетуоркинг

Големи видео обучения

ЧАТ с консултант
Q&A месечна среща