Uncategorised
Брой статии: 31
Последно от блога
Брой статии: 0
Продажби
Брой статии: 59
Маркетинг
Брой статии: 3
Мениджмънт
Брой статии: 16
Безплатни оферти
Брой статии: 5
Услуги
Брой статии: 2
Видео обучения
Брой статии: 4
Landing Pages
Брой статии: 14
Събития
Брой статии: 2

Функционалният тиймбилдинг се прояви неочаквано,  когато за първи път събрахме група за сугестопедичен бизнес английски. В 12 последователни дни курсистите толкова се сближиха, че дори стана малко неприлично …

Опитахме английски за 5 дни по метода на сугестопедията със служителите на няколко фирми. Резултатът беше разтърсващ. Освен, че служителите развързаха езиците и проговориха английския, те изградиха много силни връзки помежду си. Техните мениджъри споделиха, че това е уникален метод, защото на работа, техният екип показва изключително разбирателство и синхрон при изпълнението на целите, задачите и дори рутинните задължения.

Нещо повече!suggest

Мениджърите забелязваха и значително повишена мотивация, която се изразявала в по-голяма точност, в засилена креативност и проактивно поведение. С една дума фирмите платиха за обучение по английски, а получиха неочакван и ефективен тиймбилдинг като бонус. Без скъпи организации и тежки вечери. Нарекохме това функционален тиймбилдинг, защото екипът се обучава и се сплотява едновременно.

Затова усъвършенствахме и разширихме разработките в английските курсове и развихме нашите умения по отношение на особения начин на преподаване и игра, които са специфични за метода на сугестопедията. Резултатите бяха, че всички курсисти, независимо от началните си познания по английски, успяха да проговорят свободно за 12 дни. 5 дневните пък курсове подобриха английския на участниците с няколко нива. А увеличените екипни връзки на работа бяха като своеобразен супер бонус. 

Като следваща стъпка дойдоха и новите разработки, свързани с продажбите и преговорите. Това добави нова доза успех за фирмите, защото измерихме, че техните служители увеличиха капацитета на работа по отношение на продажбите с над 50%. Нерядко засичахме и удвояване на оборота при някои служители.

В тази връзка представяме и разработките, които до момента дадоха толкова добър резултат както за увеличаване на продажбите, така и за силното сплотяване на екипите.

Бизнес програми
Брой статии: 3

С дистанционните индивидуални он-лайн бизнес програми успяваме, в рамките само на една година да увеличим прогресивно продажбите и да развием бизнеса Ви. Като бонус те обогатяват и личностните качества на предприемача. С последователни действия, които провокираме с видео обучения, индивидуални консултации и ежеседмична подкрепа по телефон или интернет, заедно формираме отлични и дългосрочни продажби за Вашия бизнес.

ВАЖНО! Програмите са индивидуални, защото създавам специално за Вас и вашия бизнес, конкретна схема на работа, видеа, упражнения, примери и множество материали, които да Ви придвижат напред във Вашите специфични цели за продажбите. Хората и всеки бизнес са различни, затова е различен и подхода за постигане на резултати. Въпреки, че работим по моята 5 степенна система за перфектен бизнес, аз адаптирам стъпките за всеки участник по отделно. 

Изгледайте видеото, за да видите как работят програмите на практика:

 

Вижте и самите програми:

Yendif
Брой статии: 1
Търговски програми
Брой статии: 3