БИЗНЕС

ПРОЦЕСЪТ

Ако нямате разписан черно на бяло процес на продажба, все едно готвите без рецепта. Може и да се получи, но винаги сте изненадани от крайния резултат. Най-често сте изненадани неприятно. 

ЗАЩО НЯМАТЕ ДОСТАТЪЧНО РАБОТА?

ТОП фирмите се радват на много продажби, защото имат изградени последователни процеси и практики, които насочват търговците им към конкретни ефективни действия и ги превръщат в машини за пари.

На този мастърклас още до обяд ще формирате необходимия инструментариум за организиране на първоначални срещи с потенциални партньори. Ще си разработите и индивидуална стратегия за работещо търговско представяне, което превръща голяма част от желаните клиенти в действителни, а останалите се връщат при вас след съвсем кратко време. 

По време на практическите занимания следобед ще тренирате множество стратегии за водене на професионални търговски преговори с гарантиран за вас положителен резултат. Ще започнете бързо да преодолявате опитите да бъдете манипулирани за ненужни отстъпки от цената. Ще отстоявате на откровени заплахи, ще  променяте с лекота условията и ще сключвате сделки с максимална изгода.

В края на деня ще разполагате с готов план, как до 6 седмици да намерите десетки качествени бизнес клиенти.
ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ МАСТЪРКЛАС?

СОБСТВЕНИЦИ НА БИЗНЕСИ

Всеки бизнес собственик трябва да вижда с лекота голямата картина. Този мастърклас е специално разработен, за да фокусира бизнес притежателя към слабостите и плюсовете на организацията, която ръководи. Да подреди най-важните елементи за успешен продажбен процес и да вдигне оборота чрез стратегически продажби. 

ТЪРГОВСКИ СЛУЖИТЕЛИ

Този мастърклас обръща специално внимание на търговското и маркетинговото представяне, с което да изпъквате пред конкурентите и да продавате повече. Той усъвършенства уменията на търговския екип. Така продажбите започват прогресивно да се увеличават без излишни промоции и отстъпки от цената.

МАРКЕТИНГ СПЕЦИАЛИСТИ

Разработването на дигитална и физическа реклама неизменно води до продажби. Ниска цена на маркетинга се постига само с верните послания към верните клиенти. Този мастърклас се фокусира върху формиране на идеалните аудитории от потенциални клиенти, които носят незабавен резултат върху продажбите с минимални средства за реклама.

ВИСШ ТЪРГОВСКИ МЕНИДЖМЪНТ

Изкуството да водиш преговори с трудни клиенти води до по-големи продажби. Най-ефективните клиенти винаги са трудни, защото знаят цената си. Този мастърклас ще ви запознае с всички важни стратегии за водене на преговори с трудни преговарящи. Ще овладеете техниките за стратегическо надмощие, което носи пари.

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

10:00 – 11:00

Инструментариум за перфектната бизнес продажба

 • Стратегическо ползване на пакета от ХПП, СКП, УПТ. 
 • Изпробвани стратегии за ВЪЗПЛАМЕНЯВАНЕ за покупки, защото клиентите мразят да им се продава, но обожават да купуват
 • Практическо разпалване на необходимите мотиватори. Как да отговорим на трите основни въпроса от страна на потенциалния клиент
 • Стратегия за конкурентно надмощие, с която да изпъкнете пред конкурентите и да се запечатате в съзнанието на потенциалния клиент

10:00 – 11:00

11:00 – 12:30

Намиране на потенциални клиенти

 • Въпросници за установяване и прецизиране на потенциални клиенти, които ще купуват с най-висока вероятност. Методи за квалификация и деквалификация на клиенти, защото успешните фирми  продават на точните клиенти и не си губят времето със слаби продажби
 • Видовете бизнес клиенти с техните нужди и желания. Определянето на правилните цели на бизнес клиента води до бързо сключване на сделка
 • Основните правила в търсенето на верните клиенти, за да имате най-висока успеваемост в продажбите.
 • Проверени и тествани практически методи за достигане до потенциалните клиенти.
 • Он-лайн и Оф-лайн кампании за нови клиенти.
 • Система за комуникация, която води до конкретни запитвания.
 • Практическо провеждане на първата среща - сугестопедични сценарии

12:30 - 13:30

Почивка за обяд

Заведения в близост:
Godzilla на 1 мин
Баба Яга на 3 мин
Mr. Pizza на 5 мин

12:30 - 13:30

13:30 – 15:30

Търговска презентация с незабавен успех

 • Проверени стратегии за ефективна търговска презентация
 • M.U.T.E.
 • Как да намаляваме съпротивата към нашето предложение
 • Най-добрата стратегия за блокиране на съмненията
 • 10 начина за разтегляне на очакванията 
 • Как да формираме нетърпение и спешност
 • Възпламеняващи за покупки методики - виртуално пътешествие в съзнанието на потенциалния клиент

15:30 - 16:00

Кафе пауза

Кафе, чай и сладки (приказки)

15:30 - 16:00

16:00 – 18:00

Умения за водене на върхови преговори

 • Преговори за цената
 • Как да се справим с излишните отстъпки и да увеличим маржовете си
 • Как да се справим със заплахи от страна на ключови и значими клиенти
 • Професионални "пазарлъци"
 • Затваряне на изгодни сделки

18:15 - 19:45

Въпроси и отговори

Вие питате конкретни казуси - водещият отговаря веднага

18:15 - 19:45

МЕТОДИКА
Този мастърклас се провежда по метода на сугестопедията. Това предполага предаването на голям обем от информация за кратък период от време, която ще бъде запаметена и подготвена за незабавно практическо ползване.  Множество умело оркестрирани сценария ще изградят у вас необходимите съзнателни и несъзнателни връзки, за да стане наученото ваше и да го ползвате целенасочено в практиката.

ВОДЕЩ

Димитър Мандов има 17 годишен опит като професионален търговец в редица международни фирми в бързооборотната сфера,  в директните бизнес продажби и във фармацевтичната индустрия. Над 70 клиента се довериха на индивидуални бизнес консултации с него и в рамките на една година постигнаха 80% средно увеличаване на оборота с над 50% ръст в печалбата.
Не съм очаквал, че в лицето на Димитър ще намеря такъв експерт по представяне на бизнеса ми. Само за  една година клубът ни се разрастна неимоверно като вече надхвърлихме 400 деца, намерихме различни спонсори, като сключихме най-големия спонсорски договор в нашите среди! Митко работи много последователно и измисля нещата по най-ефективния за мен начин, за да се движа бързо напред. Като спортист и треньор мога да кажа, че разпознавам в него безспорен талант за работа с хора - истински coach на ниво, който помага в действителност!
Посетих друго обучение на Димитър - Супер Преговори. За мен това беше едно от двете успешни обучения, които съм преживявал досега, а съм бил на ужасно много. Това, което го различава от всички други тренинги, на които съм присъствал, е това, че тренерът е абсолютно подготвен благодарение на предишният си опит във всички сфери на търговията, което е безценно. Усещаш, че разбираш защо някои неща работят. Разбираш стратегиите за водене на преговори и си много по-подготвен за всяка среща. Благодаря лично на Митко за тази възможност!
Когато отворих първия си обект, не подозирах колко трудно ще бъде с клиентите и колко вероятно е да затворя само след няколко месеца. Имах чудесни продукти, за които никой не знаеше и оборотите пълзяха едва едва. С Димитър за 7 месеца представих бизнеса си професионално, подредих стратегиите си, разработих нови предложения и така утроих оборотите. Малко по-смело отворих втори обект и нещата се завъртяха. Съветите на Митко са буквално безценни. Тази инвестиция - да работя с него - е най-добрата ми до сега и се изплати многократно!

ЗАПИСВАНЕ

Преди да се запишете, посетете някоя от безплатните работни срещи "Как да печелим бизнес клиенти", където ще се запознаете на живо с лектора. По време на работните срещи ще изготвите нужния базов инструментариум за перфектната бизнес продажба и ще се подготвите предварително за мастъркласа.

ВАЖНО: С посещението на безплатна работна среща НЕ се ангажирате да посетите платения мастърклас, но ще получите съвсем ново, проверено и тествано съдържание, което вероятно ще изстреля продажбите Ви бързо напред. 

Къде ще се проведе?

Адрес: ул. Гурко 62А, ет. 2, София

Упътване:
Сградата е на ъгъла с бул. Васил Левски.
Залата се пада над Старбъкс
(входът е в дясно от заведението към бул. В. Левски)

Паркинг:
Зелена зона в района на Княжевската градина по ул. Гурко
Паркинг пред Национален стадион В. Левски

Резервирайте място


Име:*
E-mail:*
Телефон:*
Данни за фактура :
Дата:*

ЦЕНА: 350 лв.

двама или повече участника: 300 лв./човек

Вашето място ще се пази до 5 работни дни след регистрацията, през които е необходимо да заплатите билета си по банков път. Ще получите e-mail с данните за плащане и проформа фактура. При потвърдено плащане получавате веднага два подаръка: Он-лайн обученията "Върхови продажби чрез веригите" и "Изкуството на продажбите". 

За да запазите място за двама или повече души, моля резервирайте отделни билети с името на всеки участник и едни и същи фирмени данни за фактура. Отстъпката ще бъде начислена на общата фактура.

Вашите данни са напълно защитени според GDPR – Европейски регламент за защита на личните данни. Данните, които въвеждате ще ни послужат да Ви изпратим фактура и Вашият билет, както и да се обадим за потвърждение.  Данните Ви се пазят до датата на курса, след което се изтриват от системата.

Телефон за допълнителна информация: 0889 22 91 85

ТЕ СЕ ДОВЕРИХА

Image
Image
Image
Image
Само месец след започване на работа с Димитър и сключих договор с много голям дистрибутор. Инвестицията в неговите консултации се предплати веднага за цяла година напред с тази сделка.
Димитър ми помогна в срещите ми с веригите. Не бях работил до сега с тях и първо си купих негово он-лайн обучение. Бързо разбрах, че нямам време да осмисля толкова бързо нещата и го помолих за лична консултация. Сключените сделки с негова помощ бяха меко казано вълнуващи - финансово и стратегически.