"НАЙ-ВАЖНОТО В СВЕТА НА БИЗНЕСА СА БЕЗСПОРНО ПРОДАЖБИТЕ"

онлайн мастърклас 

ДАТА: 29.10.2021
от 10:30 до 12:30

В рамките на два часа ще планирате следващите си действия за ускоряване на продажбите. 

Повече продажби

Ще разберете какви са стъпките, с които да разширите каналите си на продажба. Ще обмислите системата, по която да увеличите кръга си от стратегически партньорства и начините да придвижите бизнеса си на по-високо ниво. 

Повече бизнес

Ще поставите основите за непрекъснато вкарване на запитвания и възможности към бизнеса си. Ще обмислите моделите си за продажба и начините да ускорите паричния поток още през следващия месец.

Повече стойност

Ще видите кои са вариантите за опазване на цената на вашите продукти или услуги. Ще разгледате стратегиите за създаване на допълнителна стойност, за да продавате на по-висока цена и да печелите повече. 

Повече скорост

Ще разберете как непрекъснато да намалявате времето за търсене и привличане на клиенти. Как за същото време да продавате на повече клиенти. Как срещу по-малко усилия да ускорявате паричния си поток. 

Запишете се напълно безплатно

Този мастърклас ще ви предостави обобщената информация как да ускорите продажбите през следващите три месеца. Ако решите да последвате изброените стратегии, напълно възможно е да увеличите бизнеса си още в рамките на другия месец. Моля имайте предвид, че описаните методи са подходящи за надграждане и увеличаване на съществуващите продажби, макар че някои стратегии имат приложение и при напълно стартиращи бизнеси. 

В края на този мастърклас ще представя и груповите програми за ускоряване на продажбите.  Те са подходящи за собственици на малък бизнес, с които в рамките на няколко месеца ускоряваме продажбите до съвсем различни нива.

ВОДЕЩ

Димитър Мандов има над 20 годишен опит като професионален търговец в редица международни фирми в бързооборотната сфера, в директните бизнес продажби и във фармацевтичната индустрия. Създател е на Prospectika® - гъвкава система за автоматизация при намирането на нови клиенти и нови бизнес възможности. Прилага собствена методология за ускоряване на продажбите чрез модела си Deductika®.

Не съм очаквал, че в лицето на Димитър ще намеря такъв експерт по представяне на бизнеса ми. Само за  една година клубът ни се разрастна неимоверно като вече надхвърлихме 400 деца, намерихме различни спонсори, като сключихме най-големия спонсорски договор в нашите среди! Митко работи много последователно и измисля нещата по най-ефективния за мен начин, за да се движа бързо напред. Като спортист и треньор мога да кажа, че разпознавам в него безспорен талант за работа с хора - истински coach на ниво, който помага в действителност!

Започнах да работя с Димитър през март 2021 по негова дългосрочна програма. Само за седмица той внедри част от своите методи и в резултат всяка седмица започнахме да изнасяме наши продукти по целия свят. В момента сме на следващия етап да направим бизнеса много по-голям. 

Посетих друго обучение на Димитър - Супер Преговори. За мен това беше едно от двете успешни обучения, които съм преживявал досега, а съм бил на ужасно много. Това, което го различава от всички други тренинги, на които съм присъствал, е това, че тренерът е абсолютно подготвен благодарение на предишният си опит във всички сфери на търговията, което е безценно. Усещаш, че разбираш защо някои неща работят. Разбираш стратегиите за водене на преговори и си много по-подготвен за всяка среща. Благодаря лично на Митко за тази възможност!

С Митко започнах да работя през август 2021 и започнахме кампания по намиране на експортни сделки за моята козметика с шафран. Никога не съм имала толкова много запитвания за експорт. Неговите методи работят много бързо и дават значително предимство. 

Димитър проведе много професионално и интересно фирмено обучение на целия ни търговски екип. За моя голяма изненада, търговците успяха още на следващия месец да увеличат оборотите си с някои от неговите стратегии. За първи път лектор им даде толкова конкретни и работещи решения. Затова решихме да се доверим повече и внедрихме Prospectika. Само за два месеца напълнихме докрай капацитета на машините си и инвестицията в неговите консултации се изплати многократно. 

Запознах се с Димитър на негово обучение за работа с веригите, от което имах огромна полза. После редовно се чувахме по телефона за малки лични консултации, за които той никога не поиска хонорар. Скоро започнах експортна кампания с него и за два месеца имах над 30 запитвания. Преосмислих много неща за дистрибуцията си в страната с негова помощ и мога да кажа, че за пръв път имам конкретни планове за развитие на бизнеса си, макар че се занимавам с производство вече 20 години. 

ТЕ СЪЩО СЕ ДОВЕРИХА НА ДИМИТЪР:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image