Засилете бизнеса си с фокусирани продажби

Индивидуалните бизнес програми увеличават прогресивно продажбите и оборота, за да развиете пълноценно бизнеса си.

"НАЙ-ВАЖНОТО В СВЕТА НА БИЗНЕСА СА БЕЗСПОРНО ПРОДАЖБИТЕ"
ДЖОН ФЕНТЪН
Асът на продаването

Вие сте производствена фирма, но продуктите ви са по-скоро неизвестни. Имате няколко големи клиента, работите с част от веригите и печалбата стига колкото да се издържате.

Имате школа за чужди езици, но все още класовете се събират трудно и не са съвсем пълни.

Управлявате спортен клуб, но все още не всички треньори са напълнили групите си.

Произвеждате козметични продукти, но не достигате до много клиенти, затова оборотите са слаби и не можете да развивате сериите си, въпреки многото идеи.

Пакетирате хранителни добавки, но никой не разпознава бранда и само сменяте изтеклите срокове по аптеките.

Почистващата Ви фирма има няколко лоялни клиента, но сте далеч от мощта на конкурентите си.

Занимавате се с месопроизводство, но веригите извиват ръцете Ви и не печелите, колкото заслужавате.

Младата Ви дистрибуторска компания за пакетирани сладки изделия все още не може да излезе на печалба, въпреки, че в базата данни продавате на над 1000 магазина с множество търговски представители.

Обектът Ви с Мола, само плаща висок наем, но няма печалба. Ресторантът Ви се пълни само на обяд в работните дни, а служители бягат непрекъснато.

Това са все реални случаи на бизнеси, които за по-малко от година спечелиха много и преминаха на друго ниво. Оборотите и печалбите им пораснаха съществено, защото заедно планирахме правилно и навреме. Изпреварихме конкурентите и изградихме стабилни и дългосрочни продажби. 

Индивидуални програми са дългосрочни и затова си има причина. Не мога да Ви заблуждавам с магически ръст на продажбите. Те са функция на много съвкупни действия и няма вълшебни формули. Нужно е известно време и целенасочена работа. Добрата новина е, че накрая постигаме отлични обороти, които дават свобода на действие и възможности за дългосрочно развитие.

В добавка, програмите са проектирани така, че да инвестирате много малко време към всекидневните си задължения, но да се движите напред. Обикновено първите резултати идват само след няколко месеца, а с времето оборотите и клиентите започват да се увеличават все повече и повече. 

Естествено напредъкът по всяка програма зависи от внедряването и ползването на препоръките. Самите програми са разработени да променят някои навици и да изградят други, както и да развият силно уменията за стратегическо мислене и планиране. Променят се различни процеси и се нагласят необходимите инструменти за ефективни продажби.

Начинът на работа е лично изпитан и разработван дълги години, като следва моя 5 стъпков модел за постигане на резултати.  Така гарантирам напредък без излишни скъпи екеперименти.

Нека да изберем правилната индивидуална програма за вашия бизнес

ВАЖНО!
Програмите са индивидуални, защото създавам специално за Вас и вашия бизнес, конкретна схема на работа, видеа, упражнения, примери и множество материали, които да Ви придвижат напред във Вашите специфични цели за продажбите. Хората и всеки бизнес са различни, затова е различен и подхода за постигане на резултати. 

ПРОГРАМА "НАПРЕДЪК"

 • Много подходяща програма за вече напреднали бизнеси със стабилни продажби над критичния минимум, които се нуждаят от нови идеи и разширяване на пазарния дял

ПРОГРАМА "ПРОГРЕС"

 • Програмата е отлична за по-малки бизнеси с продажби, близки до критичния минимум, които се нуждаят от системи за привличане на нови клиенти

ПРОГРАМА "РАСТЕЖ"

 • Програмата е подходяща за собственици на все още малки развиващи се бизнеси, които искат да натрупат първоначална критична маса от клиенти и да стабилизират оборотите си.

ПРОГРАМА "СТАРТ"

 • САМО ДИСТАНЦИОННО

  Много подходяща програма за най-малките тип семейни бизнеси с малки продажби и обороти, но с амбиция да се разширяват

Доказани резултати при всички програми

Идеи за развитие

Идеи за развитие

Подсказваме, развиваме и внедряваме множество ценни идеи за ръст на продажбите
Маркетингови стратегии

Маркетингови стратегии

Най-новите решения за фокусирана реклама в таргетирани аудитории на ниска цена, за да продавате повече
Организация

Организация

Обучаваме персонала да продава ефективно вашите продукти или услуги
Индивидуален подход

Индивидуален подход

Избрани решения за дългосрочни продажби и множество проверени практики за ползване веднага
Модерни анализи

Модерни анализи

Работим със съвременните причини, които карат потребителите да пазаруват
Качествен ръст в оборота

Качествен ръст в оборота

Ние правим пари за вашия бизнес с привличането на нови клиенти и модерно усилване на продажбите
Резултати

Резултати

Фокусираме се единствено върху изграждането на продажбите и реализираме бързи ръстове
Спестяваме вашите пари

Спестяваме вашите пари

Нашите продажбени стратегии имат доказано най-висока възвръщаемост на средствата

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОГРАМИТЕ

Програма "НАПРЕДЪК"

Програмата е много подходяща за вече напреднали бизнеси със стабилни продажби над критичния минимум

Тази програма определено дава най-бързи резултати. Често, още на третия или четвъртия месец,  клиентите започват бързо да се увеличават. В повечето случаи в края на годината оборотите са достигнали желаните нива. При тази програма аз работя рамо до рамо с Вас:

 1. Всеки месец в онлайн системата ще зареждам необходимите материали - видеа, статии, аудио и работни файлове. Чрез тях ще ви запознавам с важни концепции за привличане на клиенти, за тяхното оптимално обслужване, за създаване на пълно потребителско изживяване. Концепции за умело продаване, за управление и мотивиране на търговската сила, за постигане на конкретни резултати при фиксирани срокове. Концепции за търговска презентация, за рекламни послания и акции, за уникално представяне на продукти и услуги. Концепции за изграждане на ефективни търговски стратегии и за подобряване на продуктите. Концепции за валидиране на бизнес идеите и формиране на нови. Концепции за развитие на дистрибуцията и достигане до клиенти в цялата страна и дори в чужбина. 
 2. Три пъти в месеца ще правим работни срещи на живо или по телефона(чата), на които ще обсъждаме верните стратегии и начините за внедряването им.  Помагам и с мои материали и готови идеи и решения, които са проверени и са проработили за сходни бизнеси.
 3. Ще анализирам за Вас важни показатели, за да ги подобрим. Ще изчистим някои грешки и ще оптимизираме добрите практики.
 4. Непрекъснато държим връзка по телефона или мейла, за да разрешаваме по най-подходящия начин пораждащите се въпроси. Чисто оперативно Ви помагам със съвети за добрите практики, които други мои клиенти успешно са тествали и прилагат.
 5. В рамките на програмата провеждам за Вас facebook рекламни кампании, които разширяват разпознаваемостта на бизнеса и привличат допълнително клиенти. Така давам допълнителни инструменти за влияние на Вашите търговци и те продават повече и по-успешно и лесно.
 6. Обучавам търговския персонал и разширявам уменията им. 

Програмата включва:

 • Необходимите тренинг материали + индивидуални препоръки за растеж
 • Три пъти в месеца индивидуална работна среща 
 • Постоянна подкрепа по мейл, телефон, чат

Всичко изброено се случва при пълна конфиденциалност, като никаква информация за Вас и вашия напредък в бизнеса няма да достигне до трети лица. 

Програма "ПРОГРЕС" 

Програмата е отлична за по-малки бизнеси с продажбиблизки до критичния минимум

Тази програма балансира до голяма степен бързината на резултатите и разходите по тази инвестиция. Обикновено след шестия месец се наблюдава устойчиво увеличаване на клиентите и разпознаваемост на бранда. При тази програма:

 1. Ще се запознаете с необходимите концепции, които по модерен и севременен начин да издигат бизнеса Ви към нужните продажби.
 2. Ще формираме необходимите стратегии, които да ви придвижват към устойчив оборот и към разпознаваемост на продукта или услугата ви. 
 3. Ще анализирам важните за продажбите процеси и ще ви помогна да ги подобрите съществено.
 4. Непрекъснато ще комуникираме по телефон или мейл, за да получавате необходимите напътствия за увеличване на продажбите.

Програмата включва:

 • Необходимите тренинг материали + индивидуални препоръки за растеж
 • Два пъти в месеца индивидуална работна среща
 • Постоянна подкрепа по телефон, мейл, чат

Програма "РАСТЕЖ" 

Тя е подходяща за собственици на все още малки развиващи се бизнеси 

Тази програма е само дистанционна и е за хората, които искат да напредват постепенно и сега изграждат продажбите си. Тя изисква повече самостоятелна работа, но пък води до сигурен резултат. По време на програмата:

 1. Ще получите цялата необходимата информация, как да увеличавате фокусирано продажбите си. Макар и по-ниска като цена, в програмата ще имате достъп до всички важни концепции, за да надграждате оборота си.
 2. Всеки месец ще провеждаме на живо или по телефона работна среща, на която да споделите напредъка си и да получите възможно най-много отговори на въпросите си. 

За да се чувствате сигурни, че се движите в правилната посока, непрекъснато може да се свързвате с мен по телефона или мейла за консултации. 

Програмата включва:

 • Необходимите тренинг материали + индивидуални препоръки за растеж
 • Веднъж е месеца индивидуална работна среща
 • Постоянна подкрепа по телефон, мейл, чат

Програма "СТАРТ" 

Много подходяща програма за най-малките тип семейни бизнеси с малки продажби и обороти, но с амбиция да се разширяват

По време на програмата:

 1. Ще получите цялата необходимата информация, как да изградите нови продажби. Въпреки, че е с най-ниска цена, в програмата ще се запознаете с всички важни стратегии, за да увеличите оборота си.

За да се чувствате сигурни, че се движите в правилната посока, непрекъснато може да се свързвате с мен по телефона или мейла за консултации. 

Програмата включва:

 • Необходимите тренинг материали + индивидуални препоръки за растеж
 • Постоянна подкрепа по телефон, мейл, чат

ОДИТ ЗА БИЗНЕС ОБНОВЯВАНЕ
безплатно

Установете безплатно ефективността на собствения си продажбен процес и кои стъпки ще доведат най-бързо до подобряване, като заедно извършим одита за бизнес обновяване.

Чрез него ще изясним:

- кои са явните причините, които Ви пречат да продавате повече и начините да ги преодолеете
- къде има дупки в стратегията Ви за продажби и как да ги запушите
- кои са скритите предизвикателства, които саботират ръста на бизнеса Ви и как да им противодействате
- какви точно стъпки да предприемете, за да се насочите към увеличаване на продажбите в краткосрочен и дългосрочен план

Позвънете ми на телефон 0889 22 91 85 -Димитър Мандов
или направо си запазете час за одит: