Омръзна ли ви да имате шеф на главата? Да се притеснявате за болничен докато детето е с температура? Да искате позволение, за да излезете един час по лична работа? Да сте непрекъснато на разположение на работодателя си?

Тук ще разберете:

Личните стратегии на десетки служители, които станаха свободни предприемачи

без да имат собствен капитал и никакви контакти или връзки

"Времето ви е ограничено, затова не го губете, за да живеете нечий чужд живот" - Стив Джобс

Искате ли да започнете бизнес и да не работите за друг?

Извинявайте, това беше риторичен въпрос! Знам, че искате. Но вероятно нямате начален капитал, нямате „супер идея“, нямате дори ясна представа от къде да започнете.

Тук ще научите:

✔Как да намерите проверена и доказано работеща бизнес идея, която да ви пасне идеално

✔Как без никакви лични средства бързо да я развиете до собствен бизнес, често само за три месеца

✔Как този бизнес да започне да ви издържа и никога повече да не сте нает служител

Нямаше да ви убеждавам, че може да създадете бизнес от нулата и то без начален капитал, ако като бизнес консултант нямах и личен опит, и голям брой клиенти, които са минали по този път. Самият аз издържам семейството си вече 8 години, единствено с моите малки бизнеси, а не съм имал нито лев спестени средства, преди да започна да се занимавам с това. Истината е, че никой предприемач няма пари да започне бизнеса си, но успява да ги намери. Почти всичките ми клиенти също са започнали без капитал. И определено не говоря само за онлайн бизнес, който е така модерен в наши дни. Може да се насочите към всякакъв вид бизнес - от услуги, през производство, до търговия на едро или дребно. 

Ако имате желание и търпение, в следващите редове, ще ви разкажа как всички тези малки и големи предприемачи са успели без никакви собствени средства, без ничия помощ, а само с главата на раменете си. Събрал съм най-доброто от личните им стратегии и ще ви помогна да го приложите. 

Готови ли сте? Попълнете вашите данни, за да продължите:

Казвам се Димитър Мандов

и от 25 години се занимавам с професионални продажби и управление на търговския процес. Натрупах много и често горчив опит като мениджър в големи корпорации. Извървях целия път от служител до предприемач с никакви лични средства или връзки зад гърба си. Сега намирам на моите клиенти и приятели евтини начини за постоянно привличане и задържане на клиенти, което кара бизнесът им бързо да расте.

На това място като собственици на малък бизнес или бъдещи предприемачи, взаимно се обучаваме на бизнес, финанси и си помагаме да правим непрекъснати продажби с минимален разход на средства и усилия. Целта ни е бързо да увеличаваме приходите и печалбата си, за да инвестираме в бъдещето си. Присъединете се към нас и заедно ще вървим по пътя на успеха!